Sök Meny
Såld

Täby - Ellapark / Gripsvallsvägen 8A

Unikt och exklusivt hus

Nu har du möjligheten att förvärva en stor arkitektritad villa i Ellapark om 300 kvm med garage och där du som kund får vara med och skapa ditt drömboende. Denna villa präglas av en genomtänk och social planlösning med stora sällskapsytor, exklusiva materialval samt 5-6 rymliga sovrum. Masterbedroom med stor walk in closeth, separat badrum med både dusch och badkar samt extra förråd för förvaring. Väl tilltaget kök med goda arbetsytor, smarta förvaringslösningar samt en köksö med plats för hela familjen. Här har du möjligheten till en matplats i direkt anslutning samt utrymme för en större matsalsmöbel i anslutning till vardagsrummet. Utgång till altanen där du kan njuta av solens strålar i ett perfekt sydvästläge och där utrymme för att välja pool som tillval finns om så önskas.
Detta drömhus andas exklusivitet, unika genomtänkta detaljer och något helt utöver det vanliga.
Här bor du i närhet till flertal bra skolor och förskolor, goda kommunikationer samt fina motions-och promenadstråk. Denna chans vill du inte missa!

Sponsrade länkar
Täby / Ellapark
Gripsvallsvägen 8A
Slutpris: 5 300 000 kr
Boarea/biarea: 73/18 kvm
Driftkostnad: 35 200 kr/år
Tomtarea: 1046 kvm
Rum: 8 rum, varav 5 är sovrum
Såld: 2017-04-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Stockholm / Täby / Gripsvallsvägen