Gripsvallsvägen 8A / Ellapark / Täby

Unikt och exklusivt hus

Slutpris
5 300 000 kr
Boarea/biarea
73/18 kvm
Driftkostnad
35 200 kr/år
Tomtarea
1 046 kvm
Rum
8 rum (5-6 sovrum)
Såld
2017-04-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Gripsvallsvägen såldes av oss 2017-04-07. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Gripsvallsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ellapark är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har du möjligheten att förvärva en stor arkitektritad villa i Ellapark om 300 kvm med garage och där du som kund får vara med och skapa ditt drömboende. Denna villa präglas av en genomtänk och social planlösning med stora sällskapsytor, exklusiva materialval samt 5-6 rymliga sovrum. Masterbedroom med stor walk in closeth, separat badrum med både dusch och badkar samt extra förråd för förvaring. Väl tilltaget kök med goda arbetsytor, smarta förvaringslösningar samt en köksö med plats för hela familjen. Här har du möjligheten till en matplats i direkt anslutning samt utrymme för en större matsalsmöbel i anslutning till vardagsrummet. Utgång till altanen där du kan njuta av solens strålar i ett perfekt sydvästläge och där utrymme för att välja pool som tillval finns om så önskas.
Detta drömhus andas exklusivitet, unika genomtänkta detaljer och något helt utöver det vanliga.
Här bor du i närhet till flertal bra skolor och förskolor, goda kommunikationer samt fina motions-och promenadstråk. Denna chans vill du inte missa!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration