Gripsvallsvägen 8A

Gripsvallsvägen 8A

Slutpris

5 300 000 kr


Ellapark— Täby

Gripsvallsvägen 8A


Slutpris
5 300 000 kr

Ellapark— Täby

Unikt och exklusivt hus

Nu har du möjligheten att förvärva en stor arkitektritad villa i Ellapark om 300 kvm med garage och där du som kund får vara med och skapa ditt drömboende. Denna villa präglas av en genomtänk och social planlösning med stora sällskapsytor, exklusiva materialval samt 5-6 rymliga sovrum. Masterbedroom med stor walk in closeth, separat badrum med både dusch och badkar samt extra förråd för förvaring. Väl tilltaget kök med goda arbetsytor, smarta förvaringslösningar samt en köksö med plats för hela familjen. Här har du möjligheten till en matplats i direkt anslutning samt utrymme för en större matsalsmöbel i anslutning till vardagsrummet. Utgång till altanen där du kan njuta av solens strålar i ett perfekt sydvästläge och där utrymme för att välja pool som tillval finns om så önskas.
Detta drömhus andas exklusivitet, unika genomtänkta detaljer och något helt utöver det vanliga.
Här bor du i närhet till flertal bra skolor och förskolor, goda kommunikationer samt fina motions-och promenadstråk. Denna chans vill du inte missa!


Boarea/biarea
73/18 kvm
Driftkostnad
35 200 kr/år
Tomtarea
1 046 kvm
Rum
8 rum (5-6 sovrum)
Såld
2017-04-07

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Gripsvallsvägen såldes av oss 2017-04-07. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Gripsvallsvägen.

Boka värdering

Guy Wallster

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Danielle Wallster

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.