Källdisvägen 15 / Täby Kyrkby / Täby

Vackert sekelskifteshus med tornrum!

Slutpris
7 150 000 kr
Boarea/biarea
153,5/41,1 kvm
Driftkostnad
40 238 kr/år
Totalareal
979 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-09-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Källdisvägen 15 såldes av oss 2019-09-30. Se alla våra försäljningar i Täby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby Kyrkby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till ett vackert sekelskifteshus med tornrum - Anno 1900. Bostaden är mycket välbevarad och omfattande renoverad. Här erbjuds ni ett hus med social planlösning, vackra trägolv, spröjsade fönster, braskamin och många bevarade detaljer. Nyrenoverat stort badrum, nybyggt ljust kök i öppen planlösning med matplatsen, vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp samt rymliga sovrum. Bergvärme och eldstad ger låga driftskostnader. Enklare garage/verkstad på ca 40 kvm och uteförråd . 3-4 parkeringsplatser.

Underbar, lekvänlig och barnvänlig tomt på återvändsgata i lugnt naturskönt område.
Ett hus att bli förälskad i!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Täby Kyrkby

Täby kyrkby är ett naturnära område med idylliska villaområden, ett flertal skolor och förskolor samt stora vackra grönområden för motion och friluftsliv. Idag präglas bebyggelsen av äldre bevarade sekelskiftesvillor tillsammans med nybyggen och radhusområden.

Närhet till matbutiker och shopping

I Täby kyrkby centrum finns både matbutiker, apotek, restauranger samt bageri och goda kommunikationer.

Sport och fritid runt hörnet

Naturlivet är rikt med strövområden och Vallentunasjön runt knuten. På Täby IP finns fotbollsplaner, tennisbanor, löparbanor och elljusspår. På vintern finns isbana samt fina skidspår.

Kommunikationer

I kyrkbyn finns både Roslagsbanan mot Kårsta och Stockholm Östra samt ett flertal busslinjer, bl a 610 mot Danderyds sjukhus och Vallentuna, linje 611 mellan Danderyds sjukhus och Täby Kyrkby samt linje 524 mellan Arninge och Upplands Väsby station och buss 616 mot Täby Centrum.

Familjeliv

Flera skolor F-6, Runborg skola, Kyrkskolan, Byleskolan och Midgårdsskolan. Går man i högstadiet, 7-9, så finns Skolhagenskolan i kyrkbyns centrum. Förskolor finns det ett flertal av i kyrkbyn, se taby.se för närmare information.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.