Källdisvägen 10 / Täby Kyrkby / Täby

Välbelägen familjevilla med stor skyddad tomt

Slutpris
6 700 000 kr
Boarea/biarea
163/32 kvm
Driftkostnad
61 014 kr/år
Totalareal
1 218 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-10-16
Bostaden är såld!

Denna villa på Källdisvägen såldes av oss 2018-10-16. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Källdisvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby Kyrkby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välbelägna familjevilla med bra läge på återvändsväg i Täby kyrkby. Här finns uteplatser i både söder och väster och bakom huset finns en ovanligt stor, härlig tomt i skyddat läge. Skicket är genomgående gott med större renoveringar utförda från 2010 och framåt. På nedre plan finns kök, vardagsrum med braskamin, badrum, tvättstuga med groventré och ett sovrum och på övre plan finns tre sovrum varav ett med balkong, badrum och ett rymligt allrum. Garage finns på tomten och i detta ryms ett inrett, isolerat rum. Bra kommunikationer inpå knuten och gångavstånd till närcentrum. Flera bra förskolor och skolor ligger i närheten, precis som trevliga naturområden och idrottsplats. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration