Kanalvägen 20 / Roslags Näsby / Täby

Optimalt planerad 1:a med balkong!

Slutpris
1 975 000 kr
Boarea
32 kvm
Avgift
2 330 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
6 av 8 (Hiss finns)
Såld
2019-03-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kanalvägen såldes av oss 2019-03-28. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Kanalvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Roslags Näsby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna optimalt planerade 1:a om 32 kvm i populära Roslags Näsby! Nu har du möjligheten att förvärva en av Täbys absolut finaste 1:or som har det där lilla extra. Bostaden erbjuder ett rymligt rum med plats för både soffa, matplats samt en mysig sovalkov med utrymme för en 140 cm säng. Utgång till den trevliga balkongen med ett högt och insynsskyddat söderläge där du kan njuta av solens strålar. Snyggt kök med ljusgråa köksluckor samt en exklusiv stenskiva i kvartskomposit. Stambytt badrum från 2006, nya fönster från 2017/18 och dessutom har föreningen precis utfört en balkongrenovering.
Här bor du med närhet till mycket goda kommunikationer med Roslagsbanan som tar dig in till till Stockholms östra och universitetet på ca 15 min. Närhet till mataffär, cafeér, restaurang, fina promenadstråk samt en station till Täby Centrum och dess utbud.

Denna bostad vill du inte missa, lägenheten andas smakfulla och exklusiva färg och materialval och är den perfekta första bostaden!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration