Kaplanvägen 5 / Täby Kyrkby / Täby

Rymlig villa med 6 sovrum

Slutpris
8 050 000 kr
Boarea/biarea
195/44 kvm
Driftkostnad
39 463 kr/år
Tomtarea
1 150 kvm
Rum
8 rum (6 sovrum)
Såld
2017-10-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Kaplanvägen såldes av oss 2017-10-15. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Kaplanvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby Kyrkby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna mycket rymliga familjevilla med hela 8 rum (varav 6 sovrum), utomhusspa och dubbelgarage. Huset är beläget på återvändsgata i centralt läge i Täby Kyrkby, med bekvämt gångavstånd till närcentrum med affärer och Roslagsbanan, busshållplats, flera bra skolor och förskolor samt fina naturområden. Villans 195 kvm disponeras på två plan, med kök, vardagsrum, två sovrum, tvättstuga och badrum på nedre plan och fyra sovrum, allrum och badrum på övriga plan. Den fina och lättskötta tomten har en rejält tilltagen altan, delvis under tak, med nedsänkt spabad av högsta standard. Här finns även ett rymligt dubbelgarage med förrådsdel, samt ett praktiskt uteförråd. Uppvärmning genom bergvärme, öppen fiber indraget. Här är det lätt att trivas!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration