Karlsholmsvägen 3 G / Viggbyholm / Täby

3:a med radhuskänsla

Boarea
79 kvm
Avgift
5 500 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
0 av 1 (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karlsholmsvägen såldes av oss 2020-09-03. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Karlsholmsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Viggbyholm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett ljust och trevligt boende i markplan med radhuskänsla. Läget är perfekt med Roslagsbanan och bussar i omedelbar närhet. Rymlig trea med egen uteplats i soligt och skyddat läge. Fin gård men bra gemenskap och garageplats som ingår i avgiften. Lägenheten är ljus och kök och badrum har en bra standard, det är bara att flytta in och trivas!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.