Klövergränd 4 / Löttingelund / Täby

Representativ 1-plansvilla i vinkel med påkostat uterum och garage samt separat bastuhus

Slutpris
9 300 000 kr
Boarea/biarea
200/35 kvm
Driftkostnad
54 488 kr/år
Tomtarea
1 670 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2020-03-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Klövergränd såldes av oss 2020-03-18. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Klövergränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Löttingelund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här ges ett fantastiskt tillfälle att förvärva ett representativt 1-planshus i vinkel med en totalyta om 235 kvm i populära Löttingelund!
Villan erbjuder stora sällskapsytor som flödar av ljus via höga fönster och ljusa materialval. Stilsäkert kvalitetskök från Marbodal med hög maskinell standard. Trivsamt uterum med värmande braskamin. Två helkaklade badrum i sober färgskala varav ett är inrett med badkar. Fem rymliga sovrum samt klädkammare och rikligt med förvaringsutrymmen. Rymlig tvättstuga med TM och TT. Stor insynskyddad trädäckad altan om ca 100 kvm i soligt sydvästläge med naturen som närmsta granne. Plan lättskött trädgårdstomt med fina gräsytor och friggebod. Vidbyggt garage med elport och asfalterad garageuppfart.

Löttingelund är ett naturskönt beläget villaområde med stora tomter och fin villabebyggelse. Det är endast några hundra meter till Rönningesjön med bad sommartid och plogad skridsko/skidbana vintertid. Trevligt utflyktsmål är Rönningeby med 4H-gård och många aktiviteter för barn i alla åldrar samt Skavlötens friluftsgård med badplats. Inom bekvämt gångavstånd finns Löttingelundsskolan (F-6) och Murgrönans förskola. I närområdet finns även fina motionsspår, Roslagsleden och ridskola. För den golfintresserade är det endast några minuters bilväg till Jarla Banke och Arninge Golfklubb . Kommunikationer med buss till Arninge C och Täby C, ett av Sveriges modernaste och prisbelönta centrum med ca 220 butiker och restauranger.

Missa inte detta tillfälle att förvärva drömhemmet med härliga sociala umgängesytor och trivsam utemiljö!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.