Kometvägen 9, 3tr / Grindtorp / Täby

2 rok med dubbelbalkong

Slutpris
2 260 000 kr
Boarea
59,5 kvm
Avgift
3 244 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 10 (Hiss finns)
Såld
2019-08-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kometvägen såldes av oss 2019-08-15. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Kometvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grindtorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna väldisponerade och mycket välskötta tvåa med härlig dubbelbalkong i perfekt solläge som vetter mot innergården. Här erbjuds du ett ett stort, sobert vardagsrum med utgång till balkongen, Ljust , delvis renoverat kök med rejäl matplats och även här utgång till balkongen, rymligt badrum samt lättmöblerat sovrum. Här bor du i en stabil förening med goda kommunikationer samt närhet till både Täby centrum och fina naturområden.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Grindtorp

I Grindtorp bor du nära det mesta såsom Täby centrum med otroligt utbud av shopping, bra kommunikationer och grönområden. På innergården finns det aktiviteter för såväl gammal som ung - möjligheter till vila, umgänge, lek, sport och grillning.

Närhet till matbutiker och shopping

Inom promenadavstånd ligger Täby centrum med all tänkbar service såsom flertalet matbutiker, restauranger, biograf, bussförbindelser samt butiker av alla de slag.

Sport och fritid runt hörnet

I närområdet ligger Medley Tibblebadet som erbjuder simhall, simskola samt gym. Fina strövområden är Skavlöten friluftsgård samt Ensta friluftsgård.

Kommunikationer

Roslagsbanan från Täby tar cirka 15 minuter in till Östra Station. Dessutom finns goda bussförbindelser med områden runt om i länet, det går även buss till tunnelbanestationerna i Mörby centrum och Danderyds sjukhus.

Familjeliv

I närområdet finns Tibble Gymnasium, Åva Gymnasium, Tellus förskola, Nytorp förskola.

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration