Kometvägen 3 Lgh 1902 / Grindtorp / Täby

4:a med uthyrningsdel med milsvid utsikt!

Slutpris
4 050 000 kr
Boarea
109 kvm
Avgift
5 768 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
9 av 11 (Hiss finns)
Såld
2020-11-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kometvägen såldes av oss 2020-11-24. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Kometvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grindtorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade 4:a med uthyrningsdel i populära Grindtorp!
Bostaden erbjuder ett stort och modernt kök med utrymme för en matplats, rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier samt utgång till balkongen som vetter in mot gården i ett soligt sydvästläge. Totalt tre sovrum varav ena med utgång till balkongen, klädkammare samt badrum med dusch och tvättpelare.
I en separat del av lägenheten finns en möjlig uthyrningsdel med egen entrédörr, wc samt stort rum med utrymme för både säng, soffdel samt matplats om så önskas.

Här bor du i ett högt och insynsskyddat läge på våning 9 med en milsvid utsikt och med närhet till bra förskolor och skolor, matbutik, Täby Centrum och dess utbud samt mycket goda kommunikationer med både buss och roslagsbana.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Grindtorp

I Grindtorp bor du nära det mesta såsom Täby centrum med otroligt utbud av shopping, bra kommunikationer och grönområden. På innergården finns det aktiviteter för såväl gammal som ung - möjligheter till vila, umgänge, lek, sport och grillning.

Närhet till matbutiker och shopping

Inom promenadavstånd ligger Täby centrum med all tänkbar service såsom flertalet matbutiker, restauranger, biograf, bussförbindelser samt butiker av alla de slag.

Sport och fritid runt hörnet

I närområdet ligger Medley Tibblebadet som erbjuder simhall, simskola samt gym. Fina strövområden är Skavlöten friluftsgård samt Ensta friluftsgård.

Kommunikationer

Roslagsbanan från Täby tar cirka 15 minuter in till Östra Station. Dessutom finns goda bussförbindelser med områden runt om i länet, det går även buss till tunnelbanestationerna i Mörby centrum och Danderyds sjukhus.

Familjeliv

I närområdet finns Tibble Gymnasium, Åva Gymnasium, Tellus förskola, Nytorp förskola.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.