Kopparvägen 4 / Skarpäng / Täby

Slutpris
4 210 000 kr
Referensnummer
111 702
Boarea/biarea
75/40 kvm
Driftkostnad
56 105 kr/år
Tomtarea
1 479 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan med delvis källare,
Såld
2014-04-06
Bostaden är såld!

Denna villa på Kopparvägen 4 såldes av oss 2014-04-06. Se alla våra försäljningar i Täby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skarpäng är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en vacker naturtomt fint belägen på återvändsgata. På tomten finns ett 1-plans hus med källare anno 1927. Huset har ett eftersatt underhåll och är i behov av en genomgripande renovering. Stor gjuten altan delvis under tak samt stort garage i källarplanet. Fastigheten har en byggrätt på totalt 200 kvm byggyta i ett eller två plan + garage på 50 kvm byggyta,

Närheten till fantasktiska grönområden invid Rösjön och Mörtsjön med aktivitetsmöjligheter både sommar och vinter. Bra förskolor och skolor i närområdet samt Rösjö centrum med välsorterad ICA-butik bidrar ytterligare till trivseln. Det finns även goda kommunikationsmöjligheter med buss till Danderyds sjukhus för vidare anslutning till tunnelbana.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.