Kopparvägen 86 / Skarpäng / Täby

Sällsynt och eftertraktat radhus till salu i barnvänliga Skarpäng!

Slutpris
5 950 000 kr
Boarea/biarea
129/21 kvm
Driftkostnad
39 673 kr/år
Tomtarea
120 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-01-20
Bostaden är såld!

Denna radhus på Kopparvägen såldes av oss 2017-01-20. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Kopparvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skarpäng är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Eftertraktat radhus om totalt 150 kvm fördelat på 5 rum ock kök. Här bor du ett omtyckt barnvänligt område med ett lugnt läge mot allmänning. Entréplan är den sociala ytan med ett modernt kök, vardagsrum samt utgång till en stor balkong. På ovanvåningen finner du familjens sovrum samt badrum. I souterrängplanet finns ett stort sovrum med walk-in closet och utgång till den nybyggda altanen. Garage i länga.

På promenadavstånd finns det lekplats, skolor, fotbollsplan och utegym. Närmaste mataffär ligger vid Rösjöhallen bara några minuter från huset. För den fritidslystne finns det gått om löparspår och promenadstråk i närområdet.
På sommaren cyklar man enkelt till Rösjön med både bryggor och barnvänlig strand. Täby Centrum med all daglig service finns också inom cykelavstånd. Goda kommunikationer med buss till Täby C, Mörby Centrum och Vallentuna.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration