Sök Meny
Såld

Täby - Skarpäng / Kopparvägen 86

Sällsynt och eftertraktat radhus till salu i barnvänliga Skarpäng!

Eftertraktat radhus om totalt 150 kvm fördelat på 5 rum ock kök. Här bor du ett omtyckt barnvänligt område med ett lugnt läge mot allmänning. Entréplan är den sociala ytan med ett modernt kök, vardagsrum samt utgång till en stor balkong. På ovanvåningen finner du familjens sovrum samt badrum. I souterrängplanet finns ett stort sovrum med walk-in closet och utgång till den nybyggda altanen. Garage i länga.

På promenadavstånd finns det lekplats, skolor, fotbollsplan och utegym. Närmaste mataffär ligger vid Rösjöhallen bara några minuter från huset. För den fritidslystne finns det gått om löparspår och promenadstråk i närområdet.
På sommaren cyklar man enkelt till Rösjön med både bryggor och barnvänlig strand. Täby Centrum med all daglig service finns också inom cykelavstånd. Goda kommunikationer med buss till Täby C, Mörby Centrum och Vallentuna.

Sponsrade länkar
Täby / Skarpäng
Kopparvägen 86
Slutpris: 5 950 000 kr
Boarea/biarea: 129/21 kvm
Driftkostnad: 39 673 kr/år
Tomtarea: 120 kvm
Rum: 5 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 2017-01-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Täby / Kopparvägen
  • Förbättra läget med insynsskydd
    Förbättra läget med insynsskydd

    Att rama in sin trädgård och skapa insynsskydd ger en avskildhet som skapar just det lugn och ro som många av oss längtar efter. Här är några enkla förslag!

  • Sju sätt att renovera miljövänligt!
    Sju sätt att renovera miljövänligt!

    Lär dig renovera miljövänligt. Det är verkligen inte lätt att göra medvetna val när man ska renovera hemma. Här är sju kloka råd på vägen.