Lärkvägen 9B / Näsbypark / Täby

Hemtrevlig villa i populära Näsbypark!

Slutpris
8 075 000 kr
Boarea
168 kvm
Driftkostnad
38 750 kr/år
Totalareal
910 kvm
Rum
8 rum (4-5 sovrum)
Såld
2018-09-23
Bostaden är såld!

Denna villa på lärkvägen såldes av oss 2018-09-23. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på lärkvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Näsbypark är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna hemtrevliga familjevilla i lugna och populära Näsbypark! Här bor du på lugn villagata längst upp på skaftväg. Bostaden erbjuder 3-4 rymliga sovrum, trevlig kök med matplats, vardagsrum med matsalsdel och anslutning till utbyggnadsdelen samt utgång till den trevliga uteplatsen på kortsidan i ett perfekt sydvästläge där du kan njuta av solens strålar. Tvättstuga, gäst-wc, helkaklat badrum samt duschrum finner ni även på entréplanet. Plan och fin trädgårdstomt med utrymme för mycket spring och lek, helt utan insyn. Asfalterad uppfart med utrymme för ca 2-3 bilar samt garage om 21 kvm med utrymme för ytterligare en bil.

Här bor du med närhet till mycket bra skolor och förskolor, fina promenadstråk, stall, marina, matbutik, gym samt goda kommunikationer både med buss samt Roslagsbana.
Här finns möjligheten att skapa ditt drömboende i en utav Täbys absolut trevligaste område Näsbypark!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration