Lövängsvägen 13

Lövängsvägen 13

Slutpris

8 040 000 kr


Ella gård— Täby

Lövängsvägen 13


Slutpris
8 040 000 kr

Ella gård— Täby

Bästa solläget - Baksida mot allmänning - Nära till kommunikationer - Nära till Täby Centrum

Välkommen till detta smakfulla kedjehus i det populära Ella gård. Bostaden är belägen med ett eftertraktat läge disponerat i två plan och en boyta om hela 145 m² och med fem sovrum. Ella gård är en attraktiv stadsdel och med microläget Lövängsvägen 13 bor ni med närhet till allt. Nära Täby centrum, nära motionsspår och parker nära kommunikationer genom Roslagsbanan, buss, bil eller cykel. Allt detta på max 500 meters avstånd.

Huset har en tilltalande arkitektur fördelat på en social del och en privat. Entréplan huserar med stora sällskapsytor, kök, badrum och utgång till en underbar uteplats med utsikt över den intilliggande allmänningen och ett härligt söderläge och sol hela dagen. Tilltaget vardagsrum med föredömliga inredningsmöjligheter och vackert ljusinsläpp via stora fönsterpartier i två väderstreck. Köket är modernt med stora arbetsbänkar och gott om förvaring, på samma sida av huset finner ni den andra uteplatsen som huserar med bästa kvällssolsläge. Tack vare huset perfekta läge finns det alltid en uteplats med sol.

På entréplan finner ni även två sovrum samt gäst-wc, helkaklat badrum och tvättstuga som samtliga renoverades 2015.

Den privata avdelningen är belägen på ovanvåningen. Här finns tre ordentliga sovrum, badrum samt ett allrum. En stor klädkammare i kombination med kattvindar bidrar med föredömlig förvaring.

Utanför finns ett garaget men också ett tidigare förråd som är varmisolerat och inrett och kan utnyttjas som ett tonårsrum eller gäststuga.

Varmt välkommen till ett perfekt boende med närhet till allt


Boarea/biarea
133/3 kvm
Driftkostnad
41 185 kr/år
Tomtarea
540 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2020-04-24

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna kedjehus på Lövängsvägen såldes av oss 2020-04-24. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Lövängsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.