Sök Meny
Såld

Täby - Ella Park / Lövbacken 10A

Exklusiv villa med tidlös sekelskiftesdesign

Välkommen till denna unika och exklusiva villa uppförd 2003 i hjärtat av Ella Park. Här bor du på en lugn skaftväg i ett högt och insynsskyddat läge med altan i ett perfekt sydvästläge där du kan njuta av solen hela dagen.
Bostaden präglas av öppna ytor och en social planlösning med utrymme för hela familjen eller det stora sällskapet. Stora fönsterpartier med djupa fönsternischer som bidrar med härligt ljus samt högt i tak på båda planen för ökad trivsel och rymd. Här har inget gått åt slumpen utan varenda detalj har noggrant valts ut för att genomsyra en fantastisk sekelskifteskänsla så som detaljerade trälister i almoge, platsbyggd förvaring samt genomtänkt belysning är bara några av de få saker som beskriver denna bostad.
Bostaden erbjuder fem ordentliga sovrum, två helkaklade badrum, varav ena med bastu, gäst-wc, allrum, stort vardagsrum med matsal och utgång till altanen samt rymligt kök med bardel och utrymme för matplats.
Trevlig naturtomt samt gräsmatta med utrymme för en studsmatta och garage med plats för en bil.

Här bor du med närhet till fina promenadstråk och grönområden, mataffär, goda kommunikationer samt skolor och förskolor.
Detta hus vill ni inte missa!

Sponsrade länkar
Täby / Ella Park
Lövbacken 10A
Slutpris: 10 500 000 kr
Boarea/biarea: 244/20 kvm
Driftkostnad: 37 282 kr/år
Tomtarea: 892 kvm
Rum: 7 rum (5 sovrum)
Såld: 2017-09-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
    Bostad / Sverige / Stockholm / Täby / Lövbacken