Lövbacken 10A / Ella Park / Täby

Exklusiv villa med tidlös sekelskiftesdesign

Slutpris
10 500 000 kr
Boarea/biarea
244/20 kvm
Driftkostnad
37 282 kr/år
Tomtarea
892 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2017-09-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Lövbacken såldes av oss 2017-09-30. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Lövbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ella Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna unika och exklusiva villa uppförd 2003 i hjärtat av Ella Park. Här bor du på en lugn skaftväg i ett högt och insynsskyddat läge med altan i ett perfekt sydvästläge där du kan njuta av solen hela dagen.
Bostaden präglas av öppna ytor och en social planlösning med utrymme för hela familjen eller det stora sällskapet. Stora fönsterpartier med djupa fönsternischer som bidrar med härligt ljus samt högt i tak på båda planen för ökad trivsel och rymd. Här har inget gått åt slumpen utan varenda detalj har noggrant valts ut för att genomsyra en fantastisk sekelskifteskänsla så som detaljerade trälister i almoge, platsbyggd förvaring samt genomtänkt belysning är bara några av de få saker som beskriver denna bostad.
Bostaden erbjuder fem ordentliga sovrum, två helkaklade badrum, varav ena med bastu, gäst-wc, allrum, stort vardagsrum med matsal och utgång till altanen samt rymligt kök med bardel och utrymme för matplats.
Trevlig naturtomt samt gräsmatta med utrymme för en studsmatta och garage med plats för en bil.

Här bor du med närhet till fina promenadstråk och grönområden, mataffär, goda kommunikationer samt skolor och förskolor.
Detta hus vill ni inte missa!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration