Lovisedalsvägen 20

Lovisedalsvägen 20

Slutpris

8 500 000 kr


Lovisedal— Täby

Lovisedalsvägen 20


Slutpris
8 500 000 kr

Lovisedal— Täby

Stora familjevilla utöver det vanliga!

Välkommen till detta fantastiskt fina och moderna hus på Lovisedalsvägen 20! Huset uppfördes 2008 och erbjuder 190 kvadratmeter fördelat på två plan. Huset har genomgående stilrena och exklusiva färg och materialval där ingenting har valts av slumpen. Bostaden erbjuder totalt fyra sovrum, allrum, två helkaklade badrum, bastu samt tvättstuga med groventré. Kök i vinkel med en trevlig bardel som gör det möjligt för hela familjen att närvara vid matlagningen samt att via en öppen och social planlösning nå bostadens matsal där du slås av ett fantastiskt ljus och en härlig rymd tack vare den höga takhöjden då det är öppet upp till nock.
Fyra takfönster samt utgång till altanen på baksidan bidrar med härligt ljusinsläpp samt att trappan till övervåningen, likt ett smycke i mitt av huset gör övervåningen till en hemtrevlig och familjär inomhusbalkong. I anslutning till matsalen finner ni det rymliga vardagsrummet med stora fönsterpartier samt en braskamin för ökad mysfaktor och trivsel.

Plan och fin trädgårdstomt med möjlighet till mycket spring och lek samt en välkomnande uteplats i ett perfekt sydvästläge där du kan njuta av solens strålar från lunch till sen kväll. Stor stenbelagd uppfart med utrymme för flertalet bilar samt ett isolerat dubbelgarage med el-portar.

Här bor du med närhet till bra förskolor och skolor, fina promenadstråk samt mycket goda kommunikationer med buss.

Detta hus är något utöver det vanliga, och där det bara är att flytta rakt in och börja bo!


Boarea
190 kvm
Driftkostnad
40 686 kr/år
Tomtarea
921 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-03-26

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Lovisedalsvägen såldes av oss 2020-03-26. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Lovisedalsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.