Margaretavägen 52 / Täby Kyrkby / Täby

Välhållen och charmig villa med låg driftskostnad för den stora familjen med centralt men lugnt läge

Slutpris
5 800 000 kr
Boarea/biarea
119/69 kvm
Driftkostnad
28 186 kr/år
Tomtarea
1 026 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2017-10-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Margaretavägen såldes av oss 2017-10-25. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Margaretavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby Kyrkby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett lugnt läge längst in på återvändsgata ligger denna charmiga och välhållna villa inbäddad i grönska.
Huset har löpande underhållits och förbättrats samt tillbyggts till en bostad för den stora familjen om en totalyta 228 kvm med stora sällskapsutrymmen och fina lekytor för barnen. Trivsamt kök med stor matplats för det stora middagssällskapet. Vardagsrummet har fint ljusinsläpp från fönsterpartier i två väderstreck samt en murad öppen spis för kulna höst och vinterkvällar. Entréplan erbjuder också tre sovrum och allrum samt badrum och gästwc.
Källarvåningen rymmer ett kontor, stort allrum och ett stort hobbyrum samt två förråd och pannrum. Tvättstuga med dusch samt gästwc.
Trevlig barnvänlig plan trädgårdstomt med gräsmatta och fruktträd perfekt för barnens lek. Stor insynsskyddad trädäckad altan i söder i anslutning till entrén.
Barnvänligt område med skola och förskola inom promenadavstånd. Täby Kyrkbyn har ett fint litet centrum med fin närservice. Här finns apotek, veterinär, frisör, bibliotek samt ICA-affär med post. Här finns även blomsteraffär, kemtvätt, second-hand-butik för barnkläder mm.
Ypperligt kommunikationsläge med Roslagsbanan och bussar. Närhet till golfbana och Täby idrottsplats med bl.a fotbollsplan och motionsspår.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration