Marknadsvägen 129 / Täby Centrum / Täby

Renoveringsmöjlighet!

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea
86 kvm
Avgift
3 681 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-12-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Marknadsvägen såldes av oss 2017-12-10. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Marknadsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

RENOVERINGSCHANS, MÖJLIGHET ATT SKAPA DITT DRÖMBOENDE!
Tillfälle att förvärva denna stora och välplanerad 3:a om 86 kvm med stort Renoveringsbehov, och med ett av områdets bästa läge på andra gården på populära Marknadsvägen!
Denna lägenhet erbjuder två sovrum, väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkongen i söder, kök med utrymme för matplats samt badrum och gäst wc. Här bor du med ett insynsskyddat läge med utsikt mot den fina rosengården samt balkong i ett perfekt söderläge med utsikt över den trevliga gården. Bostaden är i behov av renovering och här har du nu chansen att förverkliga din drömbostad!

Här bor du ett stenkast från Täby Centrum och dess serviceutbud samt fina promenad- och motionsspår vid Enstakrog. Närhet till goda kommunikationer, däribland Roslagsbanan som tar dig till Östra Station på ca 20 min och flertalet busslinjer från Täby Centrums bussterminal.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration