Midgårdsvägen 10, 1tr / Täby Kyrkby / Täby

Renoverad 3:a med uthyrningsdel och ett bra gavelläge med maximalt ljusinsläpp

Slutpris
2 775 000 kr
Boarea
76,3 kvm
Avgift
4 892 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Midgårdsvägen såldes av oss 2019-05-23. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Midgårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby Kyrkby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad 3:a med gavelläge och uthyrningsdel i lugnt och attraktivt läge nära Kyrkbyns centrum!

Fin 3:a med uthyrning/tonårsdel med fina ekparkettgolv och med nytt kök. En trevlig trea med optimal planlösning, lättmöblerade rum och två renoverade badrum.

Nytt och rymligt kök med generösa arbetsytor, plats för matbord vid fönster och bra förvaringsmöjligheter. Fräscht och smakfullt badrum som renoverades 2015, med toalett, dusch, handfat, förvaringsskåp och tvättmaskin. Renoverad gäst-wc.
Stort vardagsrum med vita väggar och ekparkettgolv är rymligt, trevligt och ljust och har bra, lättmöblerade ytor och gott om plats för soffa och matgrupp. Utgång till balkong i söder mot lugn gård. Två bra sovrum.

Brf Midgårdsvägen är välskött med god ekonomi. Via föreningen får du bland annat tillgång till tvättstuga, lekplats, festlokal och parkeringsplats.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Täby Kyrkby

Täby kyrkby är ett naturnära område med idylliska villaområden, ett flertal skolor och förskolor samt stora vackra grönområden för motion och friluftsliv. Idag präglas bebyggelsen av äldre bevarade sekelskiftesvillor tillsammans med nybyggen och radhusområden.

Närhet till matbutiker och shopping

I Täby kyrkby centrum finns både matbutiker, apotek, restauranger samt bageri och goda kommunikationer.

Sport och fritid runt hörnet

Naturlivet är rikt med strövområden och Vallentunasjön runt knuten. På Täby IP finns fotbollsplaner, tennisbanor, löparbanor och elljusspår. På vintern finns isbana samt fina skidspår.

Kommunikationer

I kyrkbyn finns både Roslagsbanan mot Kårsta och Stockholm Östra samt ett flertal busslinjer, bl a 610 mot Danderyds sjukhus och Vallentuna, linje 611 mellan Danderyds sjukhus och Täby Kyrkby samt linje 524 mellan Arninge och Upplands Väsby station och buss 616 mot Täby Centrum.

Familjeliv

Flera skolor F-6, Runborg skola, Kyrkskolan, Byleskolan och Midgårdsskolan. Går man i högstadiet, 7-9, så finns Skolhagenskolan i kyrkbyns centrum. Förskolor finns det ett flertal av i kyrkbyn, se taby.se för närmare information.

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration