Missionsvägen 13 / Gribbylund / Täby

Slutpris
1 950 000 kr
Referensnummer
192 529
Boarea
98 kvm
Avgift
6 160 kr/mån
Driftkostnad
1 588 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
2-plans Brf radhus
Såld
2014-11-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Missionsvägen såldes av oss 2014-11-10. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Missionsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gribbylund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett välplanerat tvåplansradhus. Entréplan med trivsamt kök med vit skåpinredning samt ett sovrum med ingång till rymlig klädkammare. Vardagsrum med utgång till stor trädäckad altan delvis under tak i väster. Tvättstuga samt badrum med dusch. Övervåningen erbjuder två sovrum varav ett med ingång till rymlig klädkammare samt badrum med badkar.

Här bor man med ett härligt solläge och en optimal planlösning, perfekt för den som vill ha en radhuskänsla men samtidigt åtnjuta alla fördelar med att bo i en bostadsrättsförening. Innergård med gräsmattor och lekplats för barnen. Föreningens fastigheteter ligger inbäddad i ett lugnt område med villor och radhus. Nära till Gribbylunds Kapell och Gribbylunds centrum med mataffär och bra när service. På gångavstånd ligger Rönningesjön och Ängsholmsparken med bad och strövområden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.