Näsbydalsvägen 12 / Näsbydal / Täby

Renoverad 2:a högst upp i huset!

Slutpris
2 610 000 kr
Boarea
63,5 kvm
Avgift
3 036 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
15 av 15 (Hiss finns)
Såld
2019-11-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Näsbydalsvägen såldes av oss 2019-11-07. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Näsbydalsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Näsbydal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna moderna och renoverade 2:a i populära Näsbydal på 15e våningen! Här bor du med ett högt och fritt läge helt utan insyn och med en milsvid utsikt.
Bostaden erbjuder ett nyrenoverat kök från 2018, rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen där du kan njuta av förmiddagens strålar. Stort sovrum, helkaklat badrum samt klädkammare för god förvaring.
Stabil förening med låg belåning och avgift samt en trevlig innergård med grillplatser, tennisbana, boulebana och basketplan. Här bor du med närhet till mataffär, bageri samt mycket goda kommunikationer med både buss och roslagsbana.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Näsbydal

I hjärtat av Täby finner ni trevliga Näsbydal. Här bor du med närhet till det mesta.

Närhet till matbutiker och shopping

I närområdet finns det en välsorterad mataffär, bageri med café, restaurang mm. Med några minuters promenad ligger Täby Centrum med flertalet butiker, mataffärer, systembolag, restauranger, biograf samt flertalet butiker.

Sport och fritid runt hörnet

Förutom promenadavstånd till Täby Centrum har du även grönska och vatten. Näsbyviken och Värtan tar du dig till genom en trevlig sommarpromenad via Näsby Park och sommartid har du nära till bad och löparspår.

Kommunikationer

I Näsbydal finns buss 604:an som går till Danderyd där du vidare kan ta tunnelbanan in till Stockholm Central. Närhet även till Roslags Näsbys trafikplats där det går bussar, bla 670 direkt till Tekniska Högskolan. Roslagsbanans hållplats Roslags-Näsby finns på ca 5 minuters gångavstånd.

Familjeliv

Här finns flertalet bra förskolor och skolor i närheten. För/grundskola 0-5 finns dels i Ytterbyskolan på Centralvägen. Högstadium åk 6-9 finns i Näsbydalsskolan.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.