Näsbylundsvägen 16 / Roslags Näsby / TÄBY

2:a med öppen planlösning och balkong i söderläge!

Slutpris
3 005 000 kr
Boarea
54,5 kvm
Avgift
2 906 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2016-12-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Näsbylundsvägen såldes av oss 2016-12-08. Se alla våra försäljningar i Roslags Näsby samt även på Näsbylundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Roslags Näsby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till den mycket fina och ljusa tvåa om 54,5 kvm. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger lägenheten är härlig luftig känsla. Fullutrustat kök med goda arbetsytor och gott om förvaring som bjuder in till matlagning. Rymlig balkong i söder med sol från morgon till kväll. Modernt badrum med klinkergolv. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv. OBS! December månad i år är avgiftsfri!

Mycket bra kommunikationer både via bussar mot Danderyds Sjukhus/Norrtälje eller via Roslagsbanan in till Östra station. Gångavstånd till Täby Centrum med all daglig service.
I Roslags Näsby bor du i en blandad miljö med både villor och lägenheter. Nära till motionsspår och golfbana.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration