Näsbylundsvägen 20

Näsbylundsvägen 20

Slutpris

3 450 000 kr


Roslags Näsby— Täby

Näsbylundsvägen 20


Slutpris
3 450 000 kr

Roslags Näsby— Täby

3:a med stor uteplats mot innergård!

På uppdrag av Ikano Bostad har vi nu nöjet att välkomna er till denna välplanerade 3:a om 75 kvm med stor uteplats som vetter in mot innergården och med utrymme för hela familjen.

Den öppna planlösningen som genomsyrar bostaden, bjuder upp till socialt umgänge med möjlighet till många trevliga middagar. De stora och genomgående fönsterpartierna inbringar ett behagligt och härligt ljusinsläpp.
Bostaden erbjuder två bra sovrum, goda förvaringsmöjligheter med klädkammare och ett modernt helkaklat badrum med alla bekvämligheter som kan önskas. Rymligt kök i en öppen och social planlösning mot vardagsrummet och utgång till uteplatsen i ett perfekt sydvästläge.

Här bor du med närhet till mycket goda kommunikationer med roslagsbana och buss, mataffär, förskolor och skola samt fina promenadstråk.

Här finns även möjlighet att få flytta in snabbt om ni så önskar, men självklart är tillträdet flexibelt.
Välkommen!


Boarea
74.5 kvm
Avgift
3 972 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2018-05-21

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Näsbylundsvägen såldes av oss 2018-05-21. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Näsbylundsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.