Norra Catalinagränd 21

Norra Catalinagränd 21

Slutpris

3 200 000 kr


Hägernäs strand— Täby

Norra Catalinagränd 21


Slutpris
3 200 000 kr

Hägernäs strand— Täby

Toppmodern 2:a med fantastisk balkong i söder, härlig sjöutsikt och hiss direkt till garaget

På lugn adress omgiven av grönska och vatten finner ni denna utmärkt planerade 2:a om ca 62 m² med en fantastisk balkong i söder och sjöutsikt. Bostaden, som flödar av ljus via stora fönsterpartier disponeras över generösa sällskapsytor i social öppen planlösning och ett väl tilltaget sovrum med en genomgående smakfull interiör. Här bor ni bekvämt med föredömliga förvaringsmöjligheter via klädkammare och källarförråd samt med hiss direkt ner till garaget.

Vardagsrummet är luftigt med goda förutsättningar för möblering och helglasad utgång till balkong. Öppen planlösning mot kök och matplats. Stort stilrent kök med välförsedd förvaring, ordentliga arbetsytor, full maskinell utrustning i rostfritt och matplats om 6-8 personer. Tilltaget sovrum med hel garderobsvägg och plats för såväl rejäl dubbelsäng som arbetsstation. Helkaklat badrum med smakfulla materialval samt tvättmaskin och torktumlare praktiskt installerade under arbetsbänk. Inbjudande hall med direkt tillgång till mycket rymlig klädkammare.

Välkomna till denna toppfina 2:a med härlig sjöutsikt och balkong i söder.


Boarea
62 kvm
Avgift
4 200 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2016-08-23

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Norra Catalinagränd såldes av oss 2016-08-23. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Norra Catalinagränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.