Nytorpsvägen 44 bv / Täby / Nyproduktion

Nyproducerad fantastisk gavellägenhet med underbar uteplats!

Slutpris
3 650 000 kr
Boarea
82 kvm
Avgift
4 639 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-02-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nytorpsvägen 44 bv såldes av oss 2017-02-21. Se alla våra försäljningar i Täby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nytorpsvägen 44 bv är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en mycket ljus och bra planerad 3:a med härlig uteplats i två väderstreck! Två bra sovrum och bra förvaring i två skjutdörrsgarderober, en i det större sovrummet och en i hallen. Fantastisk uteplats i gavel vilket gör att uteplatsen ligger både i sydost och en i sydväst, här kan du sitta och njuta för fullt - ett riktigt härligt uterum sommartid! Stilrent modernt fullutrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet som ger plats för många nära och kära till bords om så önskas. Lägenheten har mycket fönster som ger ljus och rymd åt lägenheten. Stort fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bra välkomnande hall med säkerhetsdörr och bra förvaring i skjutdörrsgarderob.

Alldeles utanför har du centralparkens vidsträckta områden med olika aktiviteter samt ett tempererat utomhusbad som är öppet sommartid. Ett perfekt boende med närhet till vatten, natur och Täby centrum som bjuder på ett modernt shoppingcenter med ett rikt utbud på 260 butiker.

Drömmer du om att bo i en nyproducerad lägenhet där allt är nytt, fräscht och modernt. Säljs på ritning så ingen visning sker i lägenheten. Tillträde till lägenheten sker preliminärt 25 april 2017. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration