Nytorpsvägen 52 / Näsby Park / Täby

Högst upp - Gavelläge - Fri utsikt - Dubbla balkonger

Slutpris
4 750 000 kr
Boarea
108 kvm
Avgift
5 524 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-04-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nytorpsvägen såldes av oss 2019-04-26. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Nytorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Näsby Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett högt läge, utan någon granne ovanför finner ni denna välplanerade femma som idag disponeras som en fyra med ett generöst vardagsrum. Bostaden är belägen i gavel med fönster i tre väderstreck och helt fri utsikt över Centralparken. Bostadens höga fria läge blir inte sämre av de två balkongerna belägna i söder och väster, vilket borgar för sol från tidig morgon fram till att solens allra sista strålar försvinner ner bakom horisonten.

Vardagsrummet är ordentligt tilltaget då det fjärde sovrummet idag utgör en del av vardagsrummet, är ni behov av ytterligare ett sovrum går den ursprungliga planlösningen enkelt att återställa (se planskiss). De stora fönstren bjuder på en härlig utsikt över Centralparken samtidigt som det höga läget gör insynen obefintlig.

Köket är välplanerat med full maskinell utrustning och ligger i delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. De stora arbetsytorna i kombination med de många skåpen gör köket lätt att trivas i. Invid fönstret med samma härliga utsikt som den i vardagsrummet finns en matplats för 6-8 personer. Från köket tar ni er ut till en av bostadens två balkonger, denna är belägen i söder med sol från att den går upp till tidig eftermiddag.

Direkt till höger om hallen ligger två välplanerade sovrum, båda med fönster mot föreningens innergård och det ena med angränsande klädkammare. Längre in i bostaden öppnar en inre hall upp sig. Från den når ni bostadens tredje sovrum. Här finns också bostadens badrum, helkaklat och försett med ett stort badkar samt ett gästbadrum i samma stil utrustat med dusch.

På det hela taget en spektakulär bostad, med sällan skådat läge och helt fri utsikt.

Välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration