Odensvägen 44 / Täby Kyrkby / Täby

Rymlig familjevilla med 5 sovrum

Slutpris
10 050 000 kr
Boarea
215 kvm
Driftkostnad
36 527 kr/år
Tomtarea
1 229 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2017-11-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Odensvägen såldes av oss 2017-11-13. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Odensvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby Kyrkby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Beläget i de lugna villakvarteren i Trädgårdsstaden i Täby Kyrkby ligger denna exklusiva familjevilla från Myresjöhus uppförd 2011. Villan med en boarea om hela 215 kvm innehåller förutom 5 bra sovrum även två badrum och väl tilltagna sällskapsytor. Master bedroom med fransk balkong och egen klädkammare. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Huset har mycket fina energivärden och på uppfarten finns ett rymligt dubbelgarage med automatisk port.

I anslutning till den plana, fina trädgårdstomten i perfekt söderläge finns en stor altan och fina lekytor. Stenlagd uteplats finns i västerläge på husets gavel.

Läget i området är lugnt och barnvänligt med närhet till skolor och förskolor samt till Täby Kyrkbys centrum och Täby idrottsplats med bland annat motionsspår och skidspår. Goda kommunikationer med buss och Roslagsbanan. Här är det lätt att trivas, välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration