Örnstigen 1,2tr / Näsbypark / Täby

Fint renoverad 3.a med balkong i söder

Slutpris
3 070 000 kr
Boarea
69,8 kvm
Avgift
3 643 kr/mån
Driftkostnad
794 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2017-08-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Örnstigen såldes av oss 2017-08-29. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Örnstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Näsbypark är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa och välplanerade lägenhet i mycket gott skick med genomgående ekparkett och ljusa väggar. Rymligt vardagsrum med burspråk och utgång till balkong i söder. Kök i vitt med granitskivor och moderna vitvaror samt matplats för 3- 4 personer. Stambytt och helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Två sovrum med bra förvaring via ett flertal garderober i ek. Föreningen har god och väl fungerande ekonomi samt en hög teknisk status på fastigheterna.

Örnstigen ligger lugnt beläget invid Näsby parks villaområde och Värtan med fina promenadstråk samt badplats. Näsbyvikens småbåtshamn ligger också i närområdet som angränsar till Näsby Slott med fina parkområden. Närhet till Täby C med ca 220 butiker, restauranger och SF-bio. Goda kommunikationer med buss till Täby C, Danderyds Sjukhus och Arninge samt Roslagsbanans trafik från Näsbyparks C alternativt Täby C till Stockholm.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration