Östra Banvägen 68, 7 tr / Täby / Roslags-Näsby / Täby / Stockholm

Nyrenoverad 2:a med högt och fritt läge!

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea
57 kvm
Avgift
3 289 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
7 av 8 (Hiss finns)
Såld
2017-07-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Östra Banvägen såldes av oss 2017-07-06. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Östra Banvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby / Roslags-Näsby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

*** FAST PRIS *** Detta innebär att bostaden säljs utan budgivning och att det är "Först-till-kvarn-principen" som gäller.

Varmt välkomna till en helt nyrenoverad och mycket välplanerad 2:a i Roslags Näsby! Lägenheten är helt nyrenoverad med nyproduktionsstandard i såväl kök som badrum. Lägenheten har en socialt främjande öppen planlösning mellan vardagsrum och kök där du även kommer ut på den soliga balkongen i högt och fritt läge. Köket är smakfullt inrett med gråa luckor och integrerade vitvaror. Badrummet är stilrent med grå klinkers och vitt kakel. Här bor du i ett trevligt område med närcentrum och roslagsbanan utanför porten och med gångavstånd till Täby Centrum med stort utbud av butiker, restauranger och gym. Med Roslagsbanan är du på Östra Station/Tekniska Högskolan på 12 minuter.

OBS! Nu är brf Höstfibblan 8 en äkta bostadsrättsförening!

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration