Palmstruchs väg 84, 1tr

Palmstruchs väg 84, 1tr

Slutpris

2 000 000 kr


Gribbylund— Täby

Palmstruchs väg 84, 1tr


Slutpris
2 000 000 kr

Gribbylund— Täby

Stilren och stor 2:a i populära Gribbylund!

+ Stor 2:a med balkong
+ Låg avgift
+ Tvättmaskin
+ Mycket goda kommunikationer till Stockholm
+ Nära till skolor och naturen

Välkommen till denna stilrena och rymliga 2:a med balkong. Högt läge med balkong som har vidsträckt utsikt över naturen. Optimalt planerad med lättmöblerade rum, fönster i flera väderstreck, platsbyggda garderober och bra förvaringsmöjligheter. Här erbjuds du en bostad som du kan utveckla till något alldeles unikt. Vidare erbjuds här ett väl tilltaget sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin samt föredömliga förvaringsmöjligheter med flertalet garderober. Genomgående för hela bostaden är en vacker ekparkett och de ljusa väggarna. Till bostaden tillhör också ett förråd.

Luftigt och ljust vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats om så önskas. Stora fönster i söderläge som bidrar med ett fint ljusinsläpp till rummet. Väggarna är målade i ljus kulör golv i original ekparkett. Från vardagsrummet kommer man till bostadens balkong med bästa solläget!

Ett boende i Gribbylund är berikat med många fördelar. Idag består Gribbylund av många nyproducerade hus såväl villor som radhus i en blandning med äldre bebyggelse. Rönningesjön som gränsar mot Gribbylund erbjuder en mängd fritidsaktiviteter som promenadvägar med vacker natur, motionsanläggning och kaffestugan i Rönninge By med sin levande lantgård. Ängsholmsbadet med sina badbryggor och sandstränder är populärt på sommaren och på vintern tar du en skridskotur på isen.
För shopping har du nära till det stora utbudet i Täby centrum, Arninge stormarknader samt Gribbylunds egna centrum med mataffär, café, pizzeria, frisör, bibliotek mm. Även kolonilotter finns i närheten.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Lotta Lönnquist eller Kais Ghedamsi för mer information.
Telefonnummer 070-691 17 00 lotta.lonnquist@maklarhuset.se eller 070-891 17 00 eller kais.ghedamsi@maklarhuset.se


Boarea
47.1 kvm
Avgift
2 986 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2022-09-08

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Palmstruchs väg såldes av oss 2022-09-08. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Palmstruchs väg.

Boka värdering
Lotta Lönnquist, ansvarig mäklare i Täby & Danderyd

Lotta Lönnquist

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Kais Ghedamsi

Assisterande mäklare
Talar även engelska, arabiska, franska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.