Perrongvägen 29

Perrongvägen 29

Slutpris

2 500 000 kr


Roslags Näsby— Täby

Perrongvägen 29


Slutpris
2 500 000 kr

Roslags Näsby— Täby

Insynsfritt läge, bra planlösningar och Täbys starkaste förening*

Key Feature för denna lägenhet:
- 2 rum
- Stor balkong från vardagsrummet belägen i väster
- Snickeribyggt kök
- Alla fönster mot innergården

Mellan de två stora husen ligger den läger byggnaden i mitten, men ges ett robust och kaxigt utseende i krattad matrisgjuten betong. Ytorna som ramar in huset är gjutna mot en plåt och får en sammetslen slät yta. När betongen möter en varmare träton i entrén samt i inramningen av fönstren blir utförandet finstämt. Balkonger med rena glasräcken och rejäla fönsterytor förstärker känslan av självförtroende hos den låga byggnaden. Fönstrens utdragna horisontalitet hjälper till att huset visuellt kan hålla emot ”trycket” från de närliggande större volymerna. Den avslutas uppåt med en fint polerad, mörkare träöverliggare som dels är ett dekorativt element men som också tydligt markerar att här uppe finns en generös allmän terrass. Den gröna huven som innehåller hiss, trappa och förvaring för utemöbler har fått en lite egensinnig form i kontrast till den i övrigt återhållna rena gestaltningen

Bostaden är disponerade med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt separat möblerbart sovrum i fil. Från vardagsrummet når ni även bostaden stora balkong belägen i bästa västerläge med fri utsikt över innergården. Balkongens läge borgar för sol från tidig eftermiddag in till kvällen.

Vidare erbjuds här ett stort helkaklat badrum med dusch samt kombinerade tvättmaskin och torktumlare. Föredömlig förvaring via flertalet garderober och ett källarförråd.


Boarea
39 kvm
Avgift
2 149 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2021-09-06

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Perrongvägen såldes av oss 2021-09-06. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Perrongvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.