Radarvägen 6 / Hägernäs / Täby

4:a högst upp i huset!

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea
95 kvm
Avgift
3 626 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
7 av 7 (Hiss finns)
Såld
2017-07-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Radarvägen såldes av oss 2017-07-18. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Radarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hägernäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fantastiska gavelfyra med milsvid utsikt. Från balkongen och fönstren kan man njuta av utsikten över Hägernäsviken, Kaknästornet och Globen tex, då läget högst upp i huset är oslagbart. Lägenheten om 95 kvm disponeras med tre bra sovrum, stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel och öppet kök med serveringsdisk. Gångavstånd till Roslagsbana och bussar i området. Bra närservice i Hägernäs Centrum. Förskola och grundskola finns i området. Härliga promenadstråk intill Hägernäsviken som enkelt nås via gångbro över E18. Närhet till Rönningesjön med motionsspår, bad och populära Rönningeby - en levande lantbruks och kulturby. Även närhet till idrottsanläggning för ishockey och fotboll.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration