Sök Meny
Såld

Täby - Hägernäs / Radarvägen 6

4:a högst upp i huset!

Välkommen till denna fantastiska gavelfyra med milsvid utsikt. Från balkongen och fönstren kan man njuta av utsikten över Hägernäsviken, Kaknästornet och Globen tex, då läget högst upp i huset är oslagbart. Lägenheten om 95 kvm disponeras med tre bra sovrum, stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel och öppet kök med serveringsdisk. Gångavstånd till Roslagsbana och bussar i området. Bra närservice i Hägernäs Centrum. Förskola och grundskola finns i området. Härliga promenadstråk intill Hägernäsviken som enkelt nås via gångbro över E18. Närhet till Rönningesjön med motionsspår, bad och populära Rönningeby - en levande lantbruks och kulturby. Även närhet till idrottsanläggning för ishockey och fotboll.

Sponsrade länkar
Täby / Hägernäs
Radarvägen 6
Slutpris: 3 200 000 kr
Boarea: 95 kvm
Avgift: 3 626 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 7 av 7 (Hiss finns)
Såld: 2017-07-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Täby / Radarvägen