Reduttvägen 36 / Gribbylund / Täby

En oas i lugna villakvarter

Slutpris
8 400 000 kr
Boarea
180 kvm
Driftkostnad
50 260 kr/år
Totalareal
1 004 kvm
Rum
8 rum (5-6 sovrum)
Såld
2019-10-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Reduttvägen såldes av oss 2019-10-12. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Reduttvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gribbylund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till en oas i lugnt villaområde, nära fin badsjö. Underbar arkitektritad trädgård med ett 20-tal fruktträd, bärbuskar och prunkande rabatter som blommar hela säsongen.
Vackert falurött hus med vita knutar, förhöjd takhöjd och kakelugn som sprider härlig värme. 5 sovrum och både allrum och vardagsrum, alla med Kährs ekparkett.
Söker du lugnet och avskildhet men ändå nära till förskolor, skolor, kommunikationer och milsvida ströv/motionsområden har du hittat hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Gribbylund

Gribbylund är ett mycket omtyckt och populärt område i Täby. Området präglas av radhus och villor, fina strövområden samt närhet till liv och rörelse.

Närhet till matbutiker och restauranger

I Gribbylunds centrum finns både matbutik, restauranger samt bibliotek. Inom promenadavstånd ligger Täby Centrum med all tänkbar service såsom flertalet matbutiker, restaturanger, biograf, bussförbindelse samt butiker.

Sport och fritid runt hörnet

Populära Gribbylund erbjuder många möjligheter till fritidsaktiviteter vid Skavlötens friluftsgård som ligger inom gångavstånd. Rönningesjön plogas vintertid upp för skridskoåkning och längdspår. Ängsholmsbadet som ligger vid Rönningesjöns västra strand är ett kommunalt bad. Badet är mycket populärt med stora gräsytor och har två badstränder med bryggor.

Kommunikationer

Bra kommunikationer via buss 605 och 609 som går mellan Gribbylund Centrum och Danderyds sjukhus. Buss 615 går från Täby centrum rakt igenom Gribbylund.

Familjeliv

I närområdet finns kommunala skolorna Myrängen & Löttingslundsskolan, friskolorna Gribbylundsskolan & lilla gribbylundsskolan, Läsargränds förskola, Pysslingen förskola Murgrönan samt Norrgårdens förskola.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.