Sök Meny
Såld

Täby - Täby Kyrkby / Runmästarvägen 9a

Modern villa med pool

Välkommen till ett läckert arkitektritat hus i nyskick med pool och högt,lugnt läge i uppvuxet villaområde. Härliga umgängesytor och uppvärmd pool. Köket som ligger i öppen planlösning med vardagsrummet bjuder in till umgänge för hela familjen. 4-5 sovrum . Två ljusa rymliga badrum med både dusch och badkar. Ovanvåning med takhöjd på upptill tre meter bidrar till ljus och rymd. Ovanvåningen har även liggande råspontpanel i samtliga rum. Lättskött tomt med fantastisk utsikt över dalen där du kan njuta av soluppgången. Stor altan i två plan i direkt söderläge med inbyggd uppvärmd pool Närhet till skola, matbutiker och 150 meter till buss som tar er till Mörby Centrum på ca 15 minuter/Kista på ca 20 minuter. 5 minuters cykeltur till centrum i Täby kyrkby och 5 minuters bilfärd till Vallentuna centrum. Denna unika villa får ni inte missa! Varmt välkomna till Rummästarvägen 9a.

Täby / Täby Kyrkby
Runmästarvägen 9a
Slutpris: 8 100 000 kr
Boarea/biarea: 176/15 kvm
Driftkostnad: 41 117 kr/år
Tomtarea: 872 kvm
Rum: 7 rum, varav 4 sovrum
Såld: 2017-01-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Täby / Runmästarvägen
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.