Sök Meny
Såld

Täby - Täby Kyrkby / Runmästarvägen 9a

Modern villa med pool

Välkommen till ett läckert arkitektritat hus i nyskick med pool och högt,lugnt läge i uppvuxet villaområde. Härliga umgängesytor och uppvärmd pool. Köket som ligger i öppen planlösning med vardagsrummet bjuder in till umgänge för hela familjen. 4-5 sovrum . Två ljusa rymliga badrum med både dusch och badkar. Ovanvåning med takhöjd på upptill tre meter bidrar till ljus och rymd. Ovanvåningen har även liggande råspontpanel i samtliga rum.
Lättskött tomt med fantastisk utsikt över dalen där du kan njuta av soluppgången. Stor altan i två plan i direkt söderläge med inbyggd uppvärmd pool
Närhet till skola, matbutiker och 150 meter till buss som tar er till Mörby Centrum på ca 15 minuter/Kista på ca 20 minuter. 5 minuters cykeltur till centrum i Täby kyrkby och 5 minuters bilfärd till Vallentuna centrum.
Denna unika villa får ni inte missa! Varmt välkomna till Rummästarvägen 9a.

Sponsrade länkar
Täby / Täby Kyrkby
Runmästarvägen 9a
Slutpris: 8 100 000 kr
Boarea/biarea: 176/15 kvm
Driftkostnad: 41 117 kr/år
Tomtarea: 872 kvm
Rum: 7 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-01-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Stockholm / Täby / Runmästarvägen