Sångarvägen 18

Sångarvägen 18

Slutpris

11 000 000 kr


Ella park— Täby

Sångarvägen 18


Slutpris
11 000 000 kr

Ella park— Täby

Stor familjevilla utöver det vanliga och med en totalyta om 353 kvm

Välkommen till denna väl tilltagna familjevilla med en totalyta om 353 kvm fördelat på två plan. Bostaden erbjuder en öppen och social planlösning på övre plan med stora sällskapsytor och utrymme för hela familjen eller det stora sällskapet.
Stort kök med gedigen maskinpark och modern köksö som vetter mot matplatsen och vidare till vardagsrummet. Stora fönsterpartier som bidrar med härligt ljus samt två braskaminer för ökad trivsel.
Rymlig altan som är inredd med ett fantastisk utekök med både kyl, vatten samt en murikka med gasolbrännare. Här finns utrymme för en stor matplats under skärmtak, Spa bad samt en lounge-hörna där du kan njuta av solens stålar från lunch till sen kväll.

Denna stora villa passar sig utmärkt för den större familjen då det idag finns 6 st sovrum, vardagsrum, allrum, gillestuga med braskamin, hobbyrum samt badrum och gäst-wc. Möjlighet för ett generationsboende finns och man kan med lätthet få till en uthyrningslägenhet om man så önskar. Tack vare den stora ytan och rymden i huset så har man fördelat våningsplanen med funktionen för umgänge och stora sällskap på övervåningen och undervåningen med separat del för barnen eller tonåringarna.

Här har ingenting valts av slumpen och stora renoveringar så som tak, fönsterbyte, nytt kök och nya ytskikt har gjorts löpande under de senaste 5 åren.
Trevlig och insynsskyddad trädgårdstomt med utrymme för mycket spring och lek samt garage och förråd för extra förvaring.
Här bor du med närhet till matbutik, förskola och skola inom gångavstånd samt bra kommunikationer med både buss och Roslagsbana,

Denna bostad vill du inte missa!


Boarea/biarea
215,4/137,9 kvm
Driftkostnad
46 937 kr/år
Tomtarea
1 187 kvm
Rum
10 rum (6 sovrum)
Såld
2019-10-03

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Sångarvägen såldes av oss 2019-10-03. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Sångarvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.