Sångarvägen 18 / Ella park / Täby

Stor familjevilla utöver det vanliga och med en totalyta om 353 kvm

Slutpris
11 000 000 kr
Boarea/biarea
215,4/137,9 kvm
Driftkostnad
46 937 kr/år
Totalareal
1 187 kvm
Rum
10 rum (6 sovrum)
Såld
2019-10-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Sångarvägen såldes av oss 2019-10-03. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Sångarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ella park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna väl tilltagna familjevilla med en totalyta om 353 kvm fördelat på två plan. Bostaden erbjuder en öppen och social planlösning på övre plan med stora sällskapsytor och utrymme för hela familjen eller det stora sällskapet.
Stort kök med gedigen maskinpark och modern köksö som vetter mot matplatsen och vidare till vardagsrummet. Stora fönsterpartier som bidrar med härligt ljus samt två braskaminer för ökad trivsel.
Rymlig altan som är inredd med ett fantastisk utekök med både kyl, vatten samt en murikka med gasolbrännare. Här finns utrymme för en stor matplats under skärmtak, Spa bad samt en lounge-hörna där du kan njuta av solens stålar från lunch till sen kväll.

Denna stora villa passar sig utmärkt för den större familjen då det idag finns 6 st sovrum, vardagsrum, allrum, gillestuga med braskamin, hobbyrum samt badrum och gäst-wc. Möjlighet för ett generationsboende finns och man kan med lätthet få till en uthyrningslägenhet om man så önskar. Tack vare den stora ytan och rymden i huset så har man fördelat våningsplanen med funktionen för umgänge och stora sällskap på övervåningen och undervåningen med separat del för barnen eller tonåringarna.

Här har ingenting valts av slumpen och stora renoveringar så som tak, fönsterbyte, nytt kök och nya ytskikt har gjorts löpande under de senaste 5 åren.
Trevlig och insynsskyddad trädgårdstomt med utrymme för mycket spring och lek samt garage och förråd för extra förvaring.
Här bor du med närhet till matbutik, förskola och skola inom gångavstånd samt bra kommunikationer med både buss och Roslagsbana,

Denna bostad vill du inte missa!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Ella Park

Ellapark är ett lugnt och barnvänligt område i Täby med närhet till det mesta såsom Mörtsjön med fina promenadstråk och motionsspår, Täby centrum med all tänkbar service, samt bra kommunikationer.

Närhet till matbutiker och shopping

Inom promenadavstånd ligger Täby Centrum med all tänkbar service såsom flertalet matbutiker, restauranger, biograf, bussförbindelse samt butiker.

Sport och fritid runt hörnet

Här finns stora grönområden med tennisbanor, motionsspår för den idrottsintresserade och flera badplatser.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med bussar både till Mörby Centrum och Täby Centrum.

Familjeliv

Här finns flertal bra skolor och förskolor i närheten såsom: Ellagårdsskolan, Inspira Förskolan Ellapark, Enens Förskola, Tibble Gymnasium samt Åva Gymnasium.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.