Skarpängsvägen 8

Skarpängsvägen 8

Slutpris

8 540 000 kr


Skarpäng— Täby

Skarpängsvägen 8


Slutpris
8 540 000 kr

Skarpäng— Täby

Stor familjevilla med härlig 60-tals känsla i Barnvänliga Skarpäng!

Välkommen till denna stora familjevilla med en totalyta om 307 kvm i populära och barnvänliga Skarpäng! Denna fantastiska villa bjuder in till ett boende fördelat i två plan med totalt fem sovrum varav det ena är ett magnifikt och väl tilltaget master bedroom med utrymme för både kontorsdel, dubbelsäng, utgång till en trevlig balkong samt ett separat master bathroom. Gillestuga som kan nyttjas som sovrum, tonårsrum eller varför inte göra om detta till en trevlig uthyrningsdel då det finns en separat entré. Rymligt vardagsrum med öppen spis, matsal samt direkt anslutning till köket. Här flödar ljuset in tack vare det stora fönsterpartierna i flera väderstreck. Bostaden är försedd med totalt två badrum, gäst wc samt relaxavdelning med dusch och bastu. Här finns tillgång till mycket bra förvaringsutrymmen, snickarverkstad samt ett garage om 18 kvm som du når direkt från hallen.
Trevlig trädgårdstomt med fina planteringar samt utrymme för mycket spring och lek. Uteplats som du når från vardagsrummet och där du kan njuta av solens strålar från lunch till sen kväll.

Här bor du med närhet till bra förskolor och skolor, fina promenadvägar, badplats, motionsspår, mataffär samt närhet till mycket goda kommunikationer med buss som tar dig till både Täby Centrum samt Mörby Centrum och vidare med tunnelbanan till Stockholms City.

Här har du möjlighet att skapa ditt nästa drömboende, denna bostad vill du inte missa!


Boarea/biarea
142/142 kvm
Driftkostnad
43 931 kr/år
Tomtarea
1 266 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-08-09

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Skarpängsvägen såldes av oss 2019-08-09. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Skarpängsvägen.

Boka värdering

Mathias Gustavsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.