Skördevägen 19 A

Skördevägen 19 A

Slutpris

4 800 000 kr


Näsby Park— Täby

Skördevägen 19 A


Slutpris
4 800 000 kr

Näsby Park— Täby

Gavellägenhet med södervänd uteplats i populärt villaområde.

Här ges ett unikt tillfälle att förvärva en elegant gavellägenhet med radhuskänsla. Lägenheten har södervänd uteplats med tillgång till trädgård på lugn återvändsgata. Fantastiskt läge i populärt villaområde mellan Näsbypark och Viggbyholms sjösida. Lägenheten har genomgående påkostade materialval, högt i tak och skön värmekomfort via vattenburen golvvärme. Köket har nyare vitvaror i rostfritt och trivsam matplats invid burspråk. Rymligt vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp via stora fönsterpartier samt utgång till stenbelagd uteplats delvis under tak. Tre sovrum varav ett med utgång till den stenbelagda uteplatsen. Bra förvaring via separat klädkammare samt garderober i alla sovrum. Rymlig och välkomnande hall med klädförvaring via inbygg garderob med skjutbara spegelglasdörrar. Stort badrum med separat dusch samt hörnbadkar. Gästwc samt praktisk tvättstuga med elpanna och varmvattenberedare. Till lägenheten hör två parkeringsplatser med elstolpe.

Naturskönt läge med promenadavstånd till Värtans härliga stränder, småbåtshamn och hästhagar. Endast 5 min promenad till Ica-stop och ca 15 minuters promenad till Näsby Parks C med bra närservice. Närhet till Täby C med ca 220 butiker, restauranger och SF-bio. Goda kommunikationer med buss till Täby C, Danderyds Sjukhus och Arninge samt Roslagsbanan till Stockholm.


Boarea
121 kvm
Avgift
5 766 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2017-05-31

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Skördevägen såldes av oss 2017-05-31. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Skördevägen.

Boka värdering

Tore Svennberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.