Spadvägen 8

Spadvägen 8

Slutpris

5 300 000 kr


Ellagård— Täby

Spadvägen 8


Slutpris
5 300 000 kr

Ellagård— Täby

Perfekt familjevilla!

Välkommen till denna trevliga familjevilla i lugna och barnvänliga Ella Gård! Bostaden erbjuder 110 +30 kvm fördelat på två plan med tre sovrum, kök med öppen planlösning och utgång till baksidan, vardagsrum med utgång till balkongen, badrum, gäst-wc, hobbyrum samt tvättstuga och mycket goda förvaringsytor. Vidbyggt uppvärmt garage med plats för en bil samt asfaltera uppfart med utrymme för ytterligare två bilar. Plan gräsmatta på baksidan med utrymme för spring och lek samt altan. Fastigheten har genomgått en del renoveringar så som bland annat nytt värmesystem 2011, nytt tak 2013 och ommålade ytskikt 2017.

Här bor du med närhet av mycket omtyckta förskolor och skolor, mataffär, fina promenadstråk, Täby Centrum och dess utbud samt goda kommunikationer med både buss och roslagsbana som tar dig till Stockholms Östra på ca 20 min.


Boarea/biarea
110/30 kvm
Tomtarea
489 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2018-01-16

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna kedjehus på Spadvägen såldes av oss 2018-01-16. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Spadvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.