Sök Meny
Såld

Täby - Täby Kyrkby / Täbybergsvägen 6

Barnvänligt i Täby Kyrkby

Välkommen till denna välplanerade villa om 158 kvm placerad på lugn återvändsväg med plan och lättskött tomt. Dubbla uteplatser varav den ena under tak. Huset disponeras med kök i vinkel, rymligt avdelningsbart vardagsrum med braskamin och arbetsrum/sovrum på nedre plan samt tre stora sovrum och allrum på övre plan. Badrum med bastu. Garage. Här bor du i de lugna villakvarteren med närhet till bra kommunikationer, fina naturstråk, närcentrum med livsmedelsbutik och restaurang och flera bra förskolor/skolor. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Täby / Täby Kyrkby
Täbybergsvägen 6
Slutpris: 6 275 000 kr
Boarea: 158 kvm
Driftkostnad: 38 196 kr/år
Tomtarea: 562 kvm
Rum: 6 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 2017-05-06
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Stockholm / Täby / Täbybergsvägen