Sök Meny
Såld

Täby - Skarpäng / Vedgränd 13

Trevlig familjevilla i barnvänliga Skarpäng

Välkommen till denna välplanerade villa i hjärtat av barnvänliga Skarpäng med rymliga sällskapsytor för hela familjen, Fastigheten genomsyrar exklusiva färg och materialval, däribland en vacker kakelugn, snyggt renoverat kök från Marbodal med granitbänkskiva och full rostfri maskinpark från Miele. Undervåningen erbjuder ett stort och ljust kök, väl tilltaget vardagsrum med utgång till uteplatsen i sydväst med bubbelpool, gäst wc, rymlig tvättstuga med flertalet smarta förvaringslösningar samt en rymlig klädkammare. En trappa upp finner ni husets allrum med öppet upp till nock och utgång till balkongen, tre bra sovrum samt ett stort helkaklat badrum med både dusch och badkar.
Här bor du med närhet till goda kommunikationer, fina promenadstråk, Rösjöbadet, mataffär med postombud förskolor samt bra skolor.

Fin och plan trädgårdstomt samt en asfalterad uppfart med carport och utrymme för ca 4 personbilar. i direkt anslutning till huset finns ett bra förråd samt en hel råkällare under huset för förvaring om man så önskar.

Sponsrade länkar
Täby / Skarpäng
Vedgränd 13
Slutpris: 8 450 000 kr
Boarea: 149 kvm
Driftkostnad: 34 493 kr/år
Tomtarea: 812 kvm
Rum: 5 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-02-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
    Bostad / Sverige / Stockholm / Täby / Vedgränd