Vedgränd 13

Vedgränd 13

Slutpris

8 450 000 kr


Skarpäng— Täby

Vedgränd 13


Slutpris
8 450 000 kr

Skarpäng— Täby

Trevlig familjevilla i barnvänliga Skarpäng

Välkommen till denna välplanerade villa i hjärtat av barnvänliga Skarpäng med rymliga sällskapsytor för hela familjen, Fastigheten genomsyrar exklusiva färg och materialval, däribland en vacker kakelugn, snyggt renoverat kök från Marbodal med granitbänkskiva och full rostfri maskinpark från Miele. Undervåningen erbjuder ett stort och ljust kök, väl tilltaget vardagsrum med utgång till uteplatsen i sydväst med bubbelpool, gäst wc, rymlig tvättstuga med flertalet smarta förvaringslösningar samt en rymlig klädkammare. En trappa upp finner ni husets allrum med öppet upp till nock och utgång till balkongen, tre bra sovrum samt ett stort helkaklat badrum med både dusch och badkar.
Här bor du med närhet till goda kommunikationer, fina promenadstråk, Rösjöbadet, mataffär med postombud förskolor samt bra skolor.

Fin och plan trädgårdstomt samt en asfalterad uppfart med carport och utrymme för ca 4 personbilar. i direkt anslutning till huset finns ett bra förråd samt en hel råkällare under huset för förvaring om man så önskar.


Boarea
149 kvm
Driftkostnad
34 493 kr/år
Tomtarea
812 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2017-02-23

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Vedgränd såldes av oss 2017-02-23. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Vedgränd.

Boka värdering

Guy Wallster

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Danielle Wallster

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.