Vetevägen 34

Vetevägen 34

Slutpris

9 000 000 kr


Löttingelund— Täby

Vetevägen 34


Slutpris
9 000 000 kr

Löttingelund— Täby

Optimal familjevilla i naturskönt område

Välkommen till denna vackra familjevilla från Sävsjö trähus, på lugn gata i populära Löttingelund med hänförande vyer över hästängar och naturen som granne!
Huset erbjuder en totalyta om 203 kvm med 4 sovrum, elegant renoverat badrum, stort och ljust vardagsrum med ryggåstak, braskamin samt tvättstuga. Stilrent och rymligt kök med utgång till altanen och trädgården där du kan njuta av solens strålar hela dagen, samt en öppen planlösning mot matsalen. Här finns plats för hela familjen och med fördelar så som isolerad friggebod, goda förvaringslösningar, plan trädgårdstomt samt grusad uppfart med plats för många bilar.

Här bor du med direkt närhet till naturen, endast 300 meter till den fina badsjön, Rönningesjön med fina promenadstråk och milslånga grönområden, bra skolor och förskolor, och goda kommunikationer.

Missa inte detta unika tillfälle att förvärva drömhemmet med härliga sociala umgängesytor och påkostad utemiljö!


Boarea/biarea
165/38 kvm
Driftkostnad
40 937 kr/år
Tomtarea
1 447 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-08-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.