Vollmervägen 4

Vollmervägen 4

Slutpris

7 075 000 kr


Täby

Vollmervägen 4


Slutpris
7 075 000 kr

Täby

Tvåfamiljsvilla i centrala Ensta

Välkommen till Vollmervägen 4 i populära Ensta! Här är möjligheterna oändliga i och med möjligheten till två boenden i ett och samma hus. Här finner ni ett charmigt bevarat tvåplanshus där ovanvåningen erhåller allrum med uteplatser, vardagsrum med murad öppen spis, stort kök, 3 sovrum samt två badrum. Det nedre planet som nås antigen via den befintliga trappen eller egen entré används idag som separat 3-rums lägenhet byggd för tre år sedan. Lägenheten erhåller ett stort kök och vardagsrum i öppen planlösning, modernt badrum, två sovrum samt stor trädäckad uteplats. Den lummiga, stora tomten som ramar in huset bjuder in till umgänge för hela familjen med många uteplatser samt fint anlagda rabatter som blommar hela säsongen.

Perfekt tillfälle att förvärva ett hus med stora uthyrningsintäkter som finansierar stor del av boendet eller för två familjehushåll som får två boenden till priset av ett!
Roslagsbanan som ligger 5 minuter bort tar er bekvämt in till Stockholm C. på 20 minuter. Promenadavstånd till Sveriges bästa centrum med över 200 butiker och många restauranger.


Boarea/biarea
182/70 kvm
Driftkostnad
40 598 kr/år
Tomtarea
1 444 kvm
Rum
9 rum (5-6 sovrum)
Såld
2019-05-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.