Anna Maria Roos väg 19 / Tullinge Gård / Tullinge / Botkyrka

Slutpris
6 615 000 kr
Boarea
185 kvm
Driftkostnad
33 000 kr/år
Tomtarea
1 276 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2018-01-31
Bostaden är såld!

Denna villa på Anna Maria Roos Väg såldes av oss 2018-01-31. Se alla våra försäljningar i Tullinge samt även på Anna Maria Roos Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tullinge Gård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Härlig familjevilla i fint skick med ljuvlig trädgård, fristående gästhus och dubbelgarage.

Det perfekta boendet för Dig/Er som söker en modern, bekväm och mycket funktionell bostad i fint skick med FANTASTISK trädgård. Huset är uppfört 2002, dess 185 kvadratmeter är fördelade över två våningsplan och består av kök, vardagsrum, duschrum, tvättstuga samt gästrum i entréplan samt fyra sovrum, allrum och badrum på ovanvåningen. Hög standard på ytskikt och materialval, ljusa färger och genomgående vackra golv.

Trädgården på husets baksida vetter åt söder vilket betyder bästa solläget. Här finns gräsmatta som gjord för barfota aktiviteter samt vackra trädgårdsodlingar. Plats för grill och loungemöbler finns i överflöd på terrassen med entré från vardagsrummet vilken löper längs med husets långsida. Dubbelgarage med förvaring samt plats för fyra bilar på asfalterad uppfart.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration