Plommonvägen 6B / Tullinge / Botkyrka

Radhuskänsla i charmiga och naturnära Tullinge trädgårdsstad!

Slutpris
1 995 000 kr
Boarea
53,5 kvm
Avgift
4 016 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
0 av 1 (Hiss finns ej)
Såld
2017-12-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Plommonvägen såldes av oss 2017-12-27. Se alla våra försäljningar i Tullinge samt även på Plommonvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tullinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

FAST PRIS, kontakta mäklaren för visning. I denna yteffektiva tvåa på 53,5 kvadrat får du tillgång till ett stort och fullutrustat kök i vinkel med öppen lösning mot vardagsrum, ett helkaklat och fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och mycket förvaring. Till bostadsrätten tillhör dessutom en rejäl trädäckad uteplats samt ett stort kallförråd.

I naturnära Tullinge trädgårdsstad har du omedelbar närhet till förskolor, grundskolor och gymnasium. Flottsbro, som är ett av Stockholms mest välbesökta friluftsområden ligger beläget på promenadavstånd, det gör även vackra Tullingesjön och Stendalsbadet. Föreningen äger 40 parkeringsplatser med värmestolpar, och med kommunal trafik tar du dig lätt till både Tullinge och Flemingsberg.

Varmt välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration