Sök Meny
Visningar
 • Söndag 26 februari 13:30-14:15

  Öppen visning

Boka visning
Tullinge / Tullingeberg
Tullingebergsvägen 9
Pris: Kalkyl 1 675 000 kr
Anmäl bud
Boarea: 56 kvm
Avgift: 3 111 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 3 av 3 (Hiss finns ej)

Tullinge - Tullingeberg / Tullingebergsvägen 9

Högt fritt läge med balkong

Välkommen till en härlig tvåa med fin planlösning och fönster i två väderstreck högst upp i huset. Vardagsrum med utgång till en möblerbar balkong med bästa solläge, rymligt sovrum med plats för en dubbelsäng, helkaklat badrum med badkar och ett kök med både gott om förvaring och en ordentlig matplats. Till lägenheten hör även två källarförråd. Välskött populär förening där medlemmarna har tillgång till både bastu, övernattningslägenhet, tvättstuga, snickarverkstad m.m. Nära kommunikationer. Välkomna till Tullingebergsvägen 9.


Provmöblera
Vardagsrum med utgång till balkong.
Vardagsrum med utgång till balkong.
Balkong med söderläge.
Balkong med söderläge.
Lugnt läge.
Lugnt läge.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Utsikt från köksfönstret.
Utsikt från köksfönstret.
Helkaklat badrum med klinkergolv.
Helkaklat badrum med klinkergolv.
Rumsbeskrivning
 • Hall
  Hall med plats för klädavhängning. Här finns även totalt sex garderober.
 • Vardagsrum
  Vardagsrummet har ett fint ljusinsläpp och utsikt över takåsarna. Vackert parkettgolv i original och glasdörr in till rummet. Härifrån nås även den möblerbara balkongen med ett härligt solläge och utsikt. Balkongen renoverades 2003 av föreningen.
 • Sovrum
  Sovrum stort nog för en dubbelsäng. Rummet har tapetserade väggar och plastmatta på golvet.
 • Kök
  Rymligt kök med plats för matbord för upp till sex personer. Tidstypiskt kök från 50-talet. Här finns gott om förvaring och avställningsytor, kyl, frys, spis och en kolfilterfläkt. Tapetserade väggar samt laminatgolv. Från köksfönstret har du fri utsikt mot husets lugna och gröna baksida.
 • Badrum
  Helkaklat badrum med klinkergolv. Badrummet renoverades 2004 i samband med stambytet. Här finns handduksvärmare, badkar, wc och ett handfat med skåp för förvaring. Förberett för tvättmaskin.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  56 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  2 rum, varav 1 är sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1959
TV- och Internetanslutning
 • Samtliga hushåll har månadsavgift för bredband samt IP‐telefoni via Bredbandsbolaget inkluderat i månadsavgiften. Från och med 1 augusti 2017 kommer brf Konvaljen att byta leverantör av bredband och telefoni från Bredbandsbolaget till Alltele. Com Hem’s grundutbud inkluderat i månadsavgiften.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Bilplats/Garage
  Garage: 400 kr/månad. Har separat kö.
 • Parkering
  P-plats: 200 kr/månad. Har separat kö.
 • Kostnaden för parkeringsplats är 200-350 kr/mån beroende om platsen har elstolpe eller inte. Garage ligger kostnaden mellan 400-650 kr/mån. Föreningen förfogar över ett antal parkeringsplatser, både med och utan motorvärmare uttag, samt även några inomhusgarage. Antalet platser är begränsade. Det är därför inte säkert att du som nyinflyttad direkt kan få tillgång till en egen parkeringsplats. Stora parkeringen utanför Månstorpsvägen 20‐30 är endast till för boende i Brf Konvaljen och individuell platstilldelning gäller. Som medlem i Brf Konvaljen kan man hyra 1 p‐plats eller 1 garage, dvs. man kan inte både ha en p‐plats och ett garage, 2 parkeringsplatser eller någon annan kombination. En eventuell möjlighet är att hyra p‐plats eller garage hos någon grannförening. Gästparkering finns vid soprummet utanför Månstorpsvägen 20. Det finns gästparkeringsplatser även vid Handlarn Tullingeberg, Tullingebergsvägen 10, och vid Tullingebergsskolan, Tullingebergsvägen 39.
Övrigt
 • Föreningen har ett nyckelbrickssystem (Aptus) för entréportar, soprum, samt huvuddörrar till källare, tvättstuga och bastu. Till varje lägenhet finns fyra nyckelbrickor som också är numrerade. Bricka 1 och 2 är huvudbrickor som fungerar både i din entré och till närmaste tvättstuga, soprum etc. De andra brickorna, nummer 3 och 4, fungerar endast till entrén. I föreningen finns en fritidskommitté som hittar på aktiviteter för medlemmarna. Kommittén består av ett antal frivilliga som träffas cirka en gång per månad. Exempel på aktiviteter är storstädning med grill, gårdsfest, guidad rundvandring i Gamla stan, kortkväll, konstutställning med fika m.m. Utbudet av aktiviteter är på initiativ av medlemmarna själva, så om du har förslag eller känner att du själv kan bidra till något, tveka inte att höra av dig till fritidskommittén.
Ekonomi
 • Avgift
  3 111 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-TV
 • Försäkring
  120 kr/mån
 • Hushållsström
  200 kr/mån
 • Bostadsrättstillägg
  30 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  350 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  1
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 120 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  448 kr
 • Andel i förening
  0,36845
 • Andel av årsavg.
  0,36845
 • Andelstal insats
  0,36845
Föreningen
 • Benämning
  HSB Brf Konvaljen i Tullinge.
 • Gjorda renoveringar
  2003-2004 stamrenovering 2003 fasad och takrenovering 2014 byte av fönster 2015 taken renoverades i punkthusen.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Föreningens bastu finns i källaren på Månstorpsvägen 30. Ingången hittar du på sidan av huset genom att ta utomhustrappan ned. Bastun bokas på bokningslistor som finns uppsatta i entrén till bastun. Bastun kan bokas upp till tre timmar i följd mellan kl 8 och 22 alla dagar utom tisdagar då det är allmän ”tjejbastu” och torsdagar då det är ”killbastu”. I bastun finns dessutom ett par motionsmaskiner och mysmöbler. Gästlägenhet: Föreningen har en övernattningslägenhet som finns i källargången mellan Månstorpsvägen 8-10 som kan hyras av medlemmarna. Kostar 200 kr/dygn. Föreningen har en samlingslokal kallad Café 4:an som finns på Månstorpsvägen 4 som kan hyras av medlemmarna. Kostar 100 kr/tillfälle. I anslutning till Café 4:an på Månstorpsvägen 4 har föreningen en snickerilokal som kan lånas utan avgift. Föreningen har grillplatser vid Månstorpsvägen 26 och Månstorpsvägen 30 som kan användas Föreningen har ett antal cykelrum. Föreningen har ett antal tvättstugor och du har tillgång till de som ligger närmast din adress. Tvättstugorna finns på: Tullingebergsvägen 14, 1st Tvättstuga Månstorpsvägen 10, 1st Tvättstuga + 1st Grovtvättstuga Månstorpsvägen 18, 1st Tvättstuga Månstorpsvägen 22, 1st Tvättstuga + 1st Grovtvättstuga Månstorpsvägen 24, 1st Tvättstuga Månstorpsvägen 28, 2st Tvättstugor Soprum finns i anslutning till fastigheten.
Området
 • Lugnt och fint område med närhet till kommunikationer, centrum och strövområden. I Tullingeberg finns även matbutik med postservice samt en pizzeria m.m Med en kort promenad nås Tullinge C som erbjuder matbutiker, pizzeria, konditori, apotek, blomsteraffär, presentbutik m.m Promenadavstånd till vackra Tullingesjön där även en kanotklubb finns. I Tullinge finns populära Lida naturområde, Brantbrink (skidspår vintertid), Rikstens golfklubb och Flottsbro skidanläggning finns inom 10-15 minuters bilfärd. Till Huddinge sjukhus, högskolor och universitetsområde är det inte många kilometer att cykla. I närheten finns både förskola och populära Tullingebergsskolan som har elever från förskola till åk 5. Närmsta förskola är Karlavagnen. Gå gärna in på kommunens hemsida: http://botkyrka.se/barnochutbildning.
 • Kommunikationer
  Busshållplats runt knuten där både buss 722 och 713 trafikerar. www.sl.se för att se din resväg. Från Tullinge C finns pendeltåget. 22 minuter till Stockholm C och 21 minuter till Södertälje C.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.