Lidavägen 25

Lidavägen 25

Slutpris

3 750 000 kr


Tungelsta-Krigslida— Tungelsta— Haninge

Lidavägen 25


Slutpris
3 750 000 kr

Tungelsta-Krigslida— Tungelsta— Haninge

Unikt parhus i populärt och barnvänligt område!

Familjeidyll! Varmt välkomna till detta unika och välplanerade souterrängparhus i vackra Tungelsta/Krigslida. Här erbjuds väldisponerade ytor, garage, friggebod och härliga vistelseplatser både inomhus som utomhus på den väl tilltagna tomten med otrolig potential som gränsar mot stor allmänning.
Huset är disponerat på två plan som erbjuder allt en barnfamilj kan tänkas behöva. Här finns fyra sovrum, väl tilltagen gillestuga som enkelt byggs om till fördel för ytterligare ett till två sovrum, modernt renoverat samt påkostat kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrumsdel med balkong samt rymlig tvättstuga, två fina badrum och utöver det även två separata wc utrymmen. Något signifikant med detta hus är de generösa förvaringsytorna som i förråd på entréplan men även bland flertalet garderobsskåp som snyggt och diskret finns inbyggda i de flesta utrymmen.

Fastigheten är belägen i populärt och barnvänligt område som uppskattas för närheten till natur, bra kommunikationer och utmärkta förskolor och skolor så som Lida förskola och Tungelstaskolan (åk 1-9), endast 500 m -1 km bort. Det är promenadavstånd bort till härlig natur, ridanläggningar samt närservice i bl.a Västerhaninge centrum. Från fastigheten är det mindre än 200 m till Krigslida station med pendeltågskommunikation in till Stockholm central.

Varmt välkommen hem till denna familjeidyll!


Boarea/biarea
120/62 kvm
Driftkostnad
44 050 kr/år
Tomtarea
1 026 kvm
Rum
6 rum (4-6 sovrum)
Såld
2023-04-23

Mäklarhuset Haninge

Denna parhus på Lidavägen såldes av oss 2023-04-23. Se alla våra försäljningar i Tungelsta samt även på Lidavägen.

Boka värdering

Biljana Milinovic

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, bosniska, kroatiska, serbiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.