Sök Meny
Såld

HANINGE / Tungelsta / Blomgårdsvägen 15

Underbart enplanshus med garage och en helt otrolig tomt!

Äntligen finns det ett enplanshus till salu med områdets i särklass finaste och trevligaste tomt. Huset är ett gediget Eksjöhus från 2010 som är väldigt väl omhändertaget samt välvårdat. Här behövs det inte lyftas ett enda finger när det kommer till renovering eller markarbete. Fastigheten ligger i ett området med närhet till skola, natur, fotbollsplan, goda kommunikationer utifrån bussar samt pendeltåg.

Huset är disponerat på ett plan vilket gör det perfekt för familjen som vill slippa trappor. Det finns fyra stycken sovrum, ett duschrum, ett badrum, stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket, tvättstuga. Från vardagsrummet når man det mysiga inglasade uterummet där det går att sitta långt in på höstkanten. Från uterummet samt köksingången kommer du till den enorma altanen där du har sol hela dagen. Här finns plats för loungemöbler, matplats, grill, solstolar. Insynsskyddad tomt som är helt plan och perfekt för barnen att leka på. Inte nog med det finns det en väldigt trevlig stenbelagd uppfart och ett rymligt garage.

Varmt välkomna till Blomgårdsvägen 15!

Sponsrade länkar
HANINGE / Tungelsta
Blomgårdsvägen 15
Slutpris: 6 425 000 kr
Boarea/biarea: 149/30 kvm
Driftkostnad: 32 050 kr/år
Tomtarea: 1 572 kvm
Rum: 6 rum (5 sovrum)
Såld: 2017-08-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Stockholm / Tungelsta / Blomgårdsvägen