Blomgårdsvägen 15 / Tungelsta / HANINGE

Underbart enplanshus med garage och en helt otrolig tomt!

Slutpris
6 425 000 kr
Boarea/biarea
149/30 kvm
Driftkostnad
32 050 kr/år
Tomtarea
1 572 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2017-08-31
Bostaden är såld!

Denna villa på Blomgårdsvägen såldes av oss 2017-08-31. Se alla våra försäljningar i Tungelsta samt även på Blomgårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tungelsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen finns det ett enplanshus till salu med områdets i särklass finaste och trevligaste tomt. Huset är ett gediget Eksjöhus från 2010 som är väldigt väl omhändertaget samt välvårdat. Här behövs det inte lyftas ett enda finger när det kommer till renovering eller markarbete. Fastigheten ligger i ett området med närhet till skola, natur, fotbollsplan, goda kommunikationer utifrån bussar samt pendeltåg.

Huset är disponerat på ett plan vilket gör det perfekt för familjen som vill slippa trappor. Det finns fyra stycken sovrum, ett duschrum, ett badrum, stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket, tvättstuga. Från vardagsrummet når man det mysiga inglasade uterummet där det går att sitta långt in på höstkanten. Från uterummet samt köksingången kommer du till den enorma altanen där du har sol hela dagen. Här finns plats för loungemöbler, matplats, grill, solstolar. Insynsskyddad tomt som är helt plan och perfekt för barnen att leka på. Inte nog med det finns det en väldigt trevlig stenbelagd uppfart och ett rymligt garage.

Varmt välkomna till Blomgårdsvägen 15!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration