Enhemsstigen 11 / Tungelsta-Enhem / Haninge

Charmig fastighet med timmerhus och utmärkt läge!

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea/biarea
48/35 kvm
Driftkostnad
33 388 kr/år
Tomtarea
2 240 kvm
Rum
3 rum (2-4 sovrum)
Såld
2019-07-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Enhemsstigen såldes av oss 2019-07-09. Se alla våra försäljningar i samt även på Enhemsstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tungelsta-Enhem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en alldeles unik fastighet med rejäla timmerhus, underbar trädgård och ett helt fantastiskt läge! Här kan man njuta av naturen och omgivningarnas lugn året runt samtidigt som ett brett serviceutbud ligger en kort bilfärd bort.

Här finns hela tre timmerhus och i huvudstugan finns ett stort sovrum som kan avdelas till två, litet badrum, kök och vardagsrum. I vardagsrummet kan man njuta av värmen och mysfaktorn från den öppna spisen. En stor, inglasad veranda leder in en till huset där man kan vistas under den större delen av året. I komplementhuset finns en charmig, vedeldad bastu, tvättmaskin, torktumlare och handfat. I allrummet, med plats för säng och förvaring, finns den mäktiga täljstensspisen. I byggnaden finns även ett förråd som skulle kunna göras om så att allrummet blir desto större. Till sist finns även ett gästhus med veranda under tak.

Den inhägnade tomten består både av en insynsskyddande skogstomt och en mycket välskött trädgårdstomt. Den med gröna fingrar har alla möjligheter att spendera mycket tid och glädje i trädgården där man idag bland annat kan hitta en syrenberså, fruktträd, underbart doftande jasminbuskar, en mängd rosor, klätterväxter och mycket mer.

De tre timmerhusen är inbäddade i grönskan och här skapas en känsla av trivsamhet så snart man kliver in på fastigheten och flaggstången som reser sig mitt i allt är kronan på verket. Den självklara platsen att umgås på under varma sommardagar är den underbara paviljongen där kan man kan njuta av den svala skuggan och ostörda utsikten. Paviljongen ligger strategist bredvid den platsbyggda grillen så att man tillsammans kan njuta av härliga och långa grillkvällar. Potatis och andra tillbehör till middagen hämtas i växthuset eller i det egna trädgårdslandet och även grunden till efterrätten återfinns här bland jordgubbar, hallon och smultron.

Varmt välkomna till en fastighet som bara måste upplevas på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Enhem

Området präglas av permanentboende fritidshus. Gångavstånd bort finns buss 848 (Nynäshamn - Tungelsta - Västerhaninge) och närhet finns även till pendeltågskommunikation samt infartsparkering både vid Tungelsta och Västerhaninge station. Inte långt ifrån erbjuds havs och båtliv. Hästintresset är utbrett och flera stall och ridskolor finns i närområdet såväl som ett stort antal anläggningar för den golfintresserade.

Tungelsta

Tungelsta är ett populärt och barnvänligt område med skolor samt förskolor och här finns alltid fantastisk natur runt hörnet. I Tungelsta finns pendeltågsstation, mataffär och ett antal restauranger. Ca 5 minuter bort från Tungelsta C med bil finns Västerhaninge C med ytterligare affärer, apotek och Systembolag. Handen C ligger även i närheten som är ett komplett köpcentrum.

Affärer och Restauranger

Matbutik och restaurang finns bl a vid Tungelsta station. I övrigt handlar man närmast i Västerhaninge centrum där det finns matbutiker, systembolag, blomsteraffär, restauranger mm. Stor matbutik finns även längs Tungelstavägen.

Kommunikation

Goda kommunikationer tack vare pendeltåg som trafikerar sträckan Stockholm-Nynäshamn, sträckan är nyligen ombyggd till dubbelspår och snabbtåg trafikerar Tungelsta station. Det finns två pendeltågsstationer i närområdet; Krigslida i den norra delen av Tungelsta samt Tungelsta station som ska bli en knutpunkt för bl a bussar mm i området. Bussar i området som går till bl a Västerhaninge längs med Tungelstavägen.

Skolor och barnomsorg

Tungelsta skola är en F-9 skola som ligger centralt i Tungelsta. Lida förskola ligger på Lidavägen 18A och förskolan Speldosan i Tungelsta på Kvarnvägen 31. Friskolan Rodret är ett föräldrakooperativ och tar emot barn i förskola och skola årskurs F-3. Västra Ekoskolan är en F-5 friskola som ligger ca 5min bilfärd från Tungelsta. Pysslingen förskola ligger i Lillgården.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.