Enhemsstigen 11

Enhemsstigen 11

Slutpris

2 600 000 kr


Tungelsta-Enhem— Haninge

Enhemsstigen 11


Slutpris
2 600 000 kr

Tungelsta-Enhem— Haninge

Charmig fastighet med timmerhus och utmärkt läge!

Välkommen till en alldeles unik fastighet med rejäla timmerhus, underbar trädgård och ett helt fantastiskt läge! Här kan man njuta av naturen och omgivningarnas lugn året runt samtidigt som ett brett serviceutbud ligger en kort bilfärd bort.

Här finns hela tre timmerhus och i huvudstugan finns ett stort sovrum som kan avdelas till två, litet badrum, kök och vardagsrum. I vardagsrummet kan man njuta av värmen och mysfaktorn från den öppna spisen. En stor, inglasad veranda leder in en till huset där man kan vistas under den större delen av året. I komplementhuset finns en charmig, vedeldad bastu, tvättmaskin, torktumlare och handfat. I allrummet, med plats för säng och förvaring, finns den mäktiga täljstensspisen. I byggnaden finns även ett förråd som skulle kunna göras om så att allrummet blir desto större. Till sist finns även ett gästhus med veranda under tak.

Den inhägnade tomten består både av en insynsskyddande skogstomt och en mycket välskött trädgårdstomt. Den med gröna fingrar har alla möjligheter att spendera mycket tid och glädje i trädgården där man idag bland annat kan hitta en syrenberså, fruktträd, underbart doftande jasminbuskar, en mängd rosor, klätterväxter och mycket mer.

De tre timmerhusen är inbäddade i grönskan och här skapas en känsla av trivsamhet så snart man kliver in på fastigheten och flaggstången som reser sig mitt i allt är kronan på verket. Den självklara platsen att umgås på under varma sommardagar är den underbara paviljongen där kan man kan njuta av den svala skuggan och ostörda utsikten. Paviljongen ligger strategist bredvid den platsbyggda grillen så att man tillsammans kan njuta av härliga och långa grillkvällar. Potatis och andra tillbehör till middagen hämtas i växthuset eller i det egna trädgårdslandet och även grunden till efterrätten återfinns här bland jordgubbar, hallon och smultron.

Varmt välkomna till en fastighet som bara måste upplevas på plats!


Boarea/biarea
48/35 kvm
Driftkostnad
33 388 kr/år
Tomtarea
2 240 kvm
Rum
3 rum (2-4 sovrum)
Såld
2019-07-09

Mäklarhuset Haninge

Denna villa på Enhemsstigen såldes av oss 2019-07-09. Se alla våra försäljningar i samt även på Enhemsstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.