Sök Meny
Såld

Haninge / Tungelsta / Fruns väg 2

25 min från Stockholm City - Naturnära boende med permanentstandard

25 min från Stockholm City finns detta mycket stilfulla och naturnära boende med en huvudbyggnad om ca 60 kvm samt sidobyggnad om ca 28 kvm. På den 2020 kvm stora tomten erbjuds full komfort och ett modernt boende i en väldigt privat miljö.
Fastigheten har varit i familjens ägo sedan byggåret och vårdats kärleksfullt.
I huvudbyggnaden finns både kök och badrum samt 4 rum och en mycket tilltalande inglasad uteplats/altan (ca 12 kvm) med utsikt över den gröna tomten. I sidobyggnaden finns 2 rum, ett trinettkök samt en wc.
Här erbjuds full njutning till symfonin av fågelkvitter, en porlande näckrosdamm och inte minst en vedeldad badtunna samt en klassisk jordkällare. På den generösa tomten av naturkaraktär finns plana gräsytor, fina uteplatser och blåbärsskog. Uppställningsyta för upp till 4 bilar finns.

Området präglas av permanentboende fritidshus och tomtägarföreningen Hagaberg erbjuds vägunderhåll och snöröjning samt stor gemenskap. Närhet till pendeltågskommunikation finns samt infartsparkering både vid Tungelsta som Västerhaninge station.
Ett par hundra meter från fastigheten finns en konstgjord sjö och inte långt ifrån erbjuds havs och båtliv vid Söderby brygga. Hästintresset är utbrett och flera stall och ridskolor finns i närområdet såväl som ett stort antal anläggningar för den golfintresserade. Större festliga upplevelser finns att tillgå med promenadavstånd till Ekeby loge.
Riksväg 73 passerar bekvämt förbi området där den bilburne smidigt och snabbt tar sig till arbetet, skolan eller det stora serviceutbudet som Haninge med omnejd har att erbjuda.

Välkommen till en unik möjlighet!

Sponsrade länkar
Haninge / Tungelsta
Fruns väg 2
Slutpris: 2 900 000 kr
Boarea/biarea: 60/40 kvm
Driftkostnad: 16 700 kr/år
Tomtarea: 2 020 kvm
Rum: 6 rum (3-4 sovrum)
Såld: 2017-05-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Stockholm / Tungelsta / Fruns Väg