Fruns väg 19 / Tungelsta / Haninge

Charmigt hus med naturnära läge 25 min från Stockholm C!

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea/biarea
48/2 kvm
Driftkostnad
34 920 kr/år
Totalareal
2 132 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-07-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Fruns Väg såldes av oss 2019-07-29. Se alla våra försäljningar i Tungelsta samt även på Fruns Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tungelsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmigt hus och en unik möjlighet att förvärva denna underbara fastighet där man kan njuta av naturens lugn och stressfria, inspirerande miljö året om! Belägen på härlig skogstomt med högt läge, omgiven av mäktiga träd och en underbar veranda med bästa solläget. Trädgården erbjuder alla möjligheter till den med gröna fingrar samtidigt som de kuperade ytorna ger möjligheterna till en lättskött tomt. Här kan man njuta av det som tomten har att erbjuda såsom röda och svarta vinbär, krusbär, blåbär, lingon och längs med vägen i området kan man hitta smultron.

Disponerad på ett plan finns här två sovrum och ett allrum i öppen planlösning med det moderna köket som inbjuder till matlagning. I vardagsrummet kan man njuta av det fantastiska ljusinsläppet under dagarna och på kvällen kan man samlas runt den mysiga, öppna spisen som ger såväl trivsamhet som uppvärmning under kalla dagar. Här finns även ett snyggt renoverat badrum med duschkabin, WC och tvättmaskin.

Ett par hundra meter från fastigheten finns en konstgjord sjö och inte långt ifrån erbjuds havs och båtliv vid Söderby brygga. Hästintresset är utbrett och flera stall och ridskolor finns i närområdet såväl som ett stort antal anläggningar för den golfintresserade. Större festliga upplevelser finns att tillgå med promenadavstånd till Ekeby loge.
Riksväg 73 passerar bekvämt förbi området där den bilburne smidigt och snabbt tar sig till arbetet, skolan eller det stora serviceutbudet som Haninge med omnejd har att erbjuda.

Möjlighet finns till omgående tillträde.

Varmt välkomna till en upplevelse på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Tungelsta

Tungelsta är ett populärt och barnvänligt område med skolor samt förskolor och här finns alltid fantastisk natur runt hörnet. I Tungelsta finns pendeltågsstation, mataffär och ett antal restauranger. Ca 5 minuter bort från Tungelsta C med bil finns Västerhaninge C med ytterligare affärer, apotek och Systembolag. Handen C ligger även i närheten som är ett komplett köpcentrum.

Natur och fritid

Tungelsta ligger nära stora ströv- och skogsområden. Närhet finns även till Tornberget som är ett berg i skogsområdet Hanveden och ligger intill sydöstra gränsen av Tornbergets naturreservat och är med sina 111 meter över havet Stockholms läns högsta naturliga berg. På Tornberget fanns tidigare två utsiktstorn, ett militärt och ett civilt, som båda revs i början av 1980-talet. Under hösten 2017 uppfördes ett nytt utsiktstorn för allmänheten som invigdes officiellt den 28 april 2018. Tungelsta är en hästtät del av Haninge kommun med flera stall och ridskola. Möjlighet till bad hittar man vid Östnora bad- och camping, pendeltåg till Nynäs Havsbad eller pendeltåg/buss till Årsta Havsbad med båtförbindelse med Utö. I Tungelsta centrum finns ett gym.

Affärer och Restauranger

Matbutik och restaurang finns bl a vid Tungelsta station. I övrigt handlar man närmast i Västerhaninge centrum där det finns matbutiker, systembolag, blomsteraffär, restauranger mm. Stor matbutik finns även längs Tungelstavägen.

Kommunikation

Goda kommunikationer tack vare pendeltåg som trafikerar sträckan Stockholm-Nynäshamn, sträckan är nyligen ombyggd till dubbelspår och snabbtåg trafikerar Tungelsta station. Det finns två pendeltågsstationer i närområdet; Krigslida i den norra delen av Tungelsta samt Tungelsta station som ska bli en knutpunkt för bl a bussar mm i området. Bussar i området som går till bl a Västerhaninge längs med Tungelstavägen.

Skolor och barnomsorg

Tungelsta skola är en F-9 skola som ligger centralt i Tungelsta. Lida förskola ligger på Lidavägen 18A och förskolan Speldosan i Tungelsta på Kvarnvägen 31. Friskolan Rodret är ett föräldrakooperativ och tar emot barn i förskola och skola årskurs F-3. Västra Ekoskolan är en F-5 friskola som ligger ca 5min bilfärd från Tungelsta. Pysslingen förskola ligger i Lillgården.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.