Fruns väg 19

Fruns väg 19

Slutpris

2 300 000 kr


Tungelsta— Haninge

Fruns väg 19


Slutpris
2 300 000 kr

Tungelsta— Haninge

Charmigt hus med naturnära läge 25 min från Stockholm C!

Charmigt hus och en unik möjlighet att förvärva denna underbara fastighet där man kan njuta av naturens lugn och stressfria, inspirerande miljö året om! Belägen på härlig skogstomt med högt läge, omgiven av mäktiga träd och en underbar veranda med bästa solläget. Trädgården erbjuder alla möjligheter till den med gröna fingrar samtidigt som de kuperade ytorna ger möjligheterna till en lättskött tomt. Här kan man njuta av det som tomten har att erbjuda såsom röda och svarta vinbär, krusbär, blåbär, lingon och längs med vägen i området kan man hitta smultron.

Disponerad på ett plan finns här två sovrum och ett allrum i öppen planlösning med det moderna köket som inbjuder till matlagning. I vardagsrummet kan man njuta av det fantastiska ljusinsläppet under dagarna och på kvällen kan man samlas runt den mysiga, öppna spisen som ger såväl trivsamhet som uppvärmning under kalla dagar. Här finns även ett snyggt renoverat badrum med duschkabin, WC och tvättmaskin.

Ett par hundra meter från fastigheten finns en konstgjord sjö och inte långt ifrån erbjuds havs och båtliv vid Söderby brygga. Hästintresset är utbrett och flera stall och ridskolor finns i närområdet såväl som ett stort antal anläggningar för den golfintresserade. Större festliga upplevelser finns att tillgå med promenadavstånd till Ekeby loge.
Riksväg 73 passerar bekvämt förbi området där den bilburne smidigt och snabbt tar sig till arbetet, skolan eller det stora serviceutbudet som Haninge med omnejd har att erbjuda.

Möjlighet finns till omgående tillträde.

Varmt välkomna till en upplevelse på plats!


Boarea/biarea
48/2 kvm
Driftkostnad
34 920 kr/år
Tomtarea
2 132 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-07-29

Mäklarhuset Haninge

Denna villa på Fruns väg såldes av oss 2019-07-29. Se alla våra försäljningar i Tungelsta samt även på Fruns väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.