Gamla Stavsvägen 4 / Tungelsta / Haninge

Bekväm & lantligt belägen villa med dubbelgarage!

Slutpris
4 800 000 kr
Boarea/biarea
ca 161/63 kvm
Driftkostnad
27 500 kr/år
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2018-09-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Gamla Stavsvägen såldes av oss 2018-09-05. Se alla våra försäljningar i Tungelsta samt även på Gamla Stavsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tungelsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett lugnt och lantligt läge endast 30 min från Stockholms storstadspuls finns denna moderna villa uppförd 2001. Här erbjuds ett bekvämt boende med dubbelgarage om 63 kvm med vindsförråd och generös trädgårdstomt helt inhägnad med staket och vackra buskar särskilt bekvämt för familjen med små barn eller husdjur. Lättskötta gräsmattor, flertal fruktträd och ett litet växthus finns. Huset är beläget i ett lugnt och uppvuxet villaområde med rogivande naturområden, ängar och hästhagar intill.
Detta välplanerade boende består av 161 kvm boyta fördelat på 6-7 rok. Den genomtänkta planlösningen erbjuder ett kök med mycket goda ytor där de framtida familjemiddagarna blir givna. Förutom generösa sociala ytor finns här två fina badrum varav ett lyxigt renoverat 2015 samt en stor tvättstuga. Upp till 5 sovrum är möjliga.

Fritiden avnjuts bäst från den fina träaltanen i skarpt söderläge där solen lyser från tidig morgon fram till solnedgång. Den generösa altanen rymmer såväl solstolen, grillen och utemöblerna och nås via ett av sovrummen samt vardagsrummet. Vackert stenlagd entrésida och dubbelgaraget samt plats för upp till fyra fordon utanför gör villalivet enklare vinter som sommartid.

Villan är belägen mellan två pendeltågstationer, Tungelsta och Krigslida, där mycket goda kommunikationer erbjuds och inom 30 min nås bl.a Stockholm innerstad men även Nynäshamn oavsett om du åker tåg eller bil.
Till Tungelsta centrum är det knappt 1 km, här erbjuds skolor, barnomsorg och bra närservice. Endast 10 - 15 min bort ligger Västerhaninge och Haninge centrum med bredare serviceutbud, flertal skolor och gott om fritidsaktiviteter.
För den golfintresserade finns flera anläggningar i närheten, den hästintresserade har flertal ridhus att tillgå och det är aldrig långt till ett badstopp i glittrande Horsfjärden.

Varmt välkommen med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration